Moskisvet.com
Pia

Novice

Se še spomnite striptizete Pie? Poglejte, kakšna je danes!

N.J.
19. 09. 2014 11.14
62

Le kdo se ne spomni temnolase striptizete Ide Vesel – Pie, ki je nastopila v resničnostnem šovu Big Brother?

Pia je po nastopu v Big Brotherju pridelala kar nekaj kilogramov in tedaj so jo nekateri primerjali celo z La Toyo. A Pia je zbrala veliko volje in se lotila treningov z osebno trenerko Najo Čorič. Shujšala je menda kar 11 kilogramov in močno učvrstila svoje telo. Svoje rezultate je pokazal javnosti, ko je na Facebooku objavila fotografije 'prej in potem'. Kot je zaupala za Zadovoljna.si, je preobrazba od nje zahtevala veliko truda, predvsem je bilo treba paziti pri prehrani. »Veliko časa sem preživela tudi na fitnesu, potrebna je bila močna volja. Moraš pa tudi v vsem skupaj vsaj malo uživati,« je zaupala Pia. Mnogi so jo pohvalili, nekateri pa so mnenja, da je bila lepša z nekaj kilogrami več. A kaj bi modrovali – vsakdo ima svoj okus!
Ida Vesel - Pia
Ida Vesel - Pia FOTO: Facebook

V medijih se Pia zadnje čase ne pojavlja pogosto. Kot je nedavno izjavila, je dovolj prepoznavna, da ima dovolj dela, in ji ni do tega, da se o njej ves čas nekaj piše. Pa vendar se takšna pozitivna sprememba zdi vredna objave ... Pa vi – jo kaj pogrešate?

Pia prej ...
Pia prej ... FOTO: Facebook
... in potem.
... in potem. FOTO: Facebook
Pia prej ...
Pia prej ... FOTO: Facebook
... in potem.
... in potem. FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578