Moskisvet.com
Zapeljivka Abbey Crouch

Novice

Nosila je samo čevlje z vrtoglavo peto!

U.S.
16. 04. 2013 08.12
1

Abbey Clancy, žena angleškega nogometaša Petra Croucha, se je odločila za precej drzno potezo. Odvrgla je vse krpice in gola pozirala za naslovnico modne revije. S svojimi dolgimi nogami, na katere je nataknila visoke pete, je očarala vso modno industrijo.

Zapeljivka Abbey Crouch
Zapeljivka Abbey Crouch FOTO: Twitter
Abbey Clancy, lepa soproga angleškega napadalca Petra Croucha, je med poziranjem za vroč modni editorial, ki ga je posnela za revijo Hunger, s svojim seksapilom in izklesano postavo očarala vse odgovorne, ki zdaj resno razmišljajo o tem, da bi seksi lepotičko k sodelovanju povabili bolj pogosto.

Gola je naravnost fantastična!

Ponosna na svoje brezhibno telo pa zdaj tudi Abbey resno razmišlja o tem, da bi se znova vrnila na modne piste, kjer je nekoč že kraljevala. "Obožujem te fotografije!" je zapisala na svojem Twitter profilu. To pa niti ni bilo prvič, da se je lepotička pred širnim svetom razgalila. Že pred kratkim je s svojimi oboževalci na spletu delila nekaj sočnih fotografij, ki jih je posnela sama. S tem je dokazala, da ji golota ni prav nič tuja.

Njena videz je zaskrbljujoč

Govoric, da ima nekdanja manekenka spodnjega perila resne zdravstene težave, saj naj bi bila po poročanju britanskih medijev presuha, ima Abbey dovolj. Odločila se je, da se nanje enkrat za vselej odzove in utiša vsa zlobna namigovanja. "Vsi se ukvarjajo z mojo telesno težo in to sovražim. Zadovoljna sem s svojim videzom. Doma nimam nikakršnih vadbenih naprav in ostalih čudnih pripomočkov, o katerih prebiram zadnje čase. Pa tudi na nobeni čudni dieti nisem," je pojasnila dolgonoga lepotica, ki se lahko z zavidljivo postavo pohvali tudi po zaslugi živahne 2-letne hčerke Sophie Ruby, za katero neprestano teka.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616