Moskisvet.com
image (28)

Novice

Še en škandal iz Bele hiše!

N.J.
07. 02. 2014 10.07
10

Pred nekaj dnevi je v medije privrela novica, da naj bi Bill Clinton, nekdanji ameriški predsednik, svojo soprogo prevaral ne le z Monico Lewinsky, temveč tudi seksi igralko Elizabeth Hurley. Afera naj bi trajala kakšno leto, se je pa zanjo izvedelo šele zdaj, ko je portal RadarOnline objavil posnetek Lizinega nekdanjega partnerja Toma Sizemorea, v katerem on opisuje, kako je 'golobčka' spravil skupaj po zasebni projekciji filma Reševanje vojaka Ryana v Beli hiši leta 1998.

Romanca med britansko igralko Liz Hurley in nekdanjim ameriškim predsednikom Billom Clintonom naj bi trajala kakšno leto, in sicer med letoma 1998 in 1999, ko je Bill živel še v Beli hiši. Prvič naj bi seksala v Beli hiši, in sicer v Lincolnovi spalnici, čeprav je Billova soproga Hillary tedaj spala v sosednji sobi.

In kaj na medijske obtožbe porečeta Liz in Bill? Liz 'absurdno smešno' novico zanika, Bill pa afere sploh še ni komentiral. Igralka je na Twitterju poleg tega še zapisala, da je celotna zadeva v rokah njenih odvetnikov.

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549