Moskisvet.com
Ralf Schumacher Michael Schumacher

Novice

Se družini Schumacher obeta nova tragedija?!

M.K.
09. 10. 2014 13.54
28

Pri ločitvi so obtožbe in laži ponavadi najnevarnejše orožje. A to naj ne bi veljalo za Ralfa in Coro Schumacher. V njuni ločitveni vojni naj bi bilo govora o pravem orožju – o puški, ki naj bi (nenavadno) izginila.

Mediji so si bili enotni, da bo ločitev zakoncev Schumacher umazana in kot kaže se niso motili. Zapletlo naj bi se že na začetku in to zaradi izginule puške.
Mediji so si bili enotni, da bo ločitev zakoncev Schumacher umazana in kot kaže se niso motili. Zapletlo naj bi se že na začetku in to zaradi izginule puške. FOTO: Profimedia
Več mesecev se je šušljalo, da v zakonu Ralfa in Core Schumacher močno škriplje, pred nekaj tedni pa je v javnosti odjeknila novica, da paru ni uspelo zgladiti nesporazumov in se bo zato po trinajstih letih zakona razšel. Že takrat se je govorilo, da bo ločitev umazana in da bo Cora nekdanjega dirkača, s katerim ima sina Davida, poskušala obrati do kosti. A po poročanju nemških medijev, naj bi 39-letni Schumacher svoji kmalu bivši ženi prepustil le stanovanje v nemškem Kölnu, medtem ko naj bi sam obdržal nepremičnini v francoskem St.Tropezu in avstrijskem Salzburgu.

Po poročanju nemških medijev, naj bi 39-letni Schumacher svoji kmalu bivši ženi prepustil le stanovanje v nemškem Kölnu, medtem ko naj bi sam obdržal nepremičnini v francoskem St.Tropezu in avstrijskem Salzburgu.
Po poročanju nemških medijev, naj bi 39-letni Schumacher svoji kmalu bivši ženi prepustil le stanovanje v nemškem Kölnu, medtem ko naj bi sam obdržal nepremičnini v francoskem St.Tropezu in avstrijskem Salzburgu. FOTO: Profimedia
Kje je pištola?

Prav Salzburg pa naj bi bil vzrok za zaplet v umazani ločitveni vojni. Ralf naj bi kot strasten lovec namreč posedoval puško, za katero naj bi imel vso zahtevano dokumentacijo, hranil pa naj bi jo prav na posestvu v tej avstrijski pokrajini. A ob zadnjem obisku hiše naj je ne bi več našel, saj naj bi jo Cora vzela ali skrila kje drugje, da se mu maščuje za to, da je preklical njene kreditne kartice. Ralf naj bi Coro po poročanju nemških medijev takoj zasul z SMS sporočili, dokopali pa so se celo do domnevne vsebine zapisanega. »Kje je puška?« in »Želim, da mi vrneš puško. Kje je?« naj bi nekdanji dirkač napisal svoji (zaenkrat še) soprogi.

Ker naj bi Cora njegova sporočila kratko malo ignorirala, naj bi Ralf postajal vse bolj živčen. »Takoj, prosim! Želim, da se znebiš te stvari!« Nemški mediji sicer pišejo, da naj bi 37-letnico puška že od nekdaj motila, saj naj bi jo imel soprog nabito in odklenjeno spravljeno v spalnici. Ali je užaljena svetlolaska orožje vzela, ker ima z njim skrivne namene, ali pa ga je skrila kam drugam in kaj je Ralf mislil s tem, ko je napisal, da naj se ga »znebi«, ni jasno. Tudi to, za kakšen tip orožja gre, ni znano, neimenovani vir pa naj bi medijem razkril, da gre za airsoft puško. Schumacher po pričakovanjih za vprašanja novinarjev namreč ni bil na voljo.

Orožje je dovoljeno imeti v spalnici, a ...

Ne glede na to se poraja vprašanje, ali je v Avstriji dovoljeno imeti orožje v spalnici. »Teoretično ja,« pravi Karl-Heinz Grundböck, tiskovni predstavnik avstrijskega notranjega ministrstva, ki je za nemške medije povedal, da je orožje dovoljeno posedovati, a da ga mora lastnik hraniti na varnem mestu in skrbeti za to, da nobena nepooblaščena oseba nima dostopa niti do orožja niti do streliva. »Konrektne zahteve glede varne hrambe orožja so lahko individualno različno prilagojene glede na življenjske in družinske razmere, seveda pa so oblikovane glede na število družinskih članov, njihovo starost ter odnose med njimi.« No, o odnosih med odtujenima zakoncema Schumacher najbrž več ne moremo govoriti, le upamo pa lahko, da se ne bo zgodila še kakšna tragedija v slogu odmevnega primera Pistorius.

O ljubezni med odtujenima zakoncema Schumacher najbrž več ne moremo govoriti, le upamo pa lahko, da se ne bo zgodila še kakšna tragedija v slogu odmevnega primera Pistorius.
O ljubezni med odtujenima zakoncema Schumacher najbrž več ne moremo govoriti, le upamo pa lahko, da se ne bo zgodila še kakšna tragedija v slogu odmevnega primera Pistorius. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549