Moskisvet.com
Rebeka Dremelj se razvaja

Vroče

Rebeka po škandalu razgaljena še za moško revijo?

U.S.
03. 04. 2013 10.23
82

Potem ko jo je neznanec pevki Rebeki Dremelj pošteno zagodel, ko ji je ukradel tablični računalnik, njegovo vsebino pa prodal eni od tabloidnih revij, ki je žgečkljive in osebne fotografije, ki so se na njem nahajale, vrnila priljubljeni pevki, bo zdaj za novo vročo vsebino poskrbela kar pevka sama. Slikala se bo za najbolj priljubljeno moško revijo pri nas!

Rebeka je pred leti že pozirala za moško revijo ... Vprašanje pa je, kako daleč bo šla tokrat?!
Rebeka je pred leti že pozirala za moško revijo ... Vprašanje pa je, kako daleč bo šla tokrat?! FOTO: osebni arhiv

Čeprav uradno še ni potrjeno, vse kaže na to, da bo Rebeka Dremelj krasila novo številko najbolj priljubljene moške revije pri nas. Da so jo videli na sestanku v uredništvu omenjene revije, čivkajo že vrabci na strehi, zdaj pa jo je pevka s svojo vizažistko, stilistko in dvema fotografoma mahnila še na Primorsko, kjer bodo po vsej verjetnosti posneli vroče fotografije, piše revija Nova.

O podrobnostih ni želela govoriti

Ugibanja, kako daleč bo šla Rebeka tokrat, smo želeli preveriti iz prve roke, a nam Rebeka podrobnosti ni želela razkriti. "Vse ob svojem času," nam je skrivnostno dejala.

Kako daleč bo šla tokrat?

Spomnimo, da se je za moško revijo v preteklosti že fotografirala. Prvič, ko je postala miss Slovenije, zato samo fotografiranje zanjo ne bi bilo nič novega. Je pa res, da je bila takrat zapeljivo oblečena in svojih čarov ni razkrila v celoti. Samo ugibamo lahko, kaj je "zakuhala" tokrat!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (82)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616