Moskisvet.com
Michael in Corinna Schumacher - 2

Novice

Schumacher: Po enem letu končno super novica!

N.J.
29. 12. 2014 07.33
35

Michael Schumacher je napravil izjemen korak v smislu okrevanja, je za francoske medije izdal Philippe Streiff, nekdanji voznik formule ena in prijatelj Schumacherja.

Kot je dejal za Le Parisien, naj bi bil Michael Schumacher pri polni zavesti in naj bi prepoznal tako soprogo kot tudi oba otroka, 15-letnega Micka in 2 leti starejšo Gino Marie. "Še vedno ima težave s spominom," je še izjavil Streiff.

Informacije naj bi mu zaupala Corrina in zdravnik Gerard Saillant, nekdanji Streiffov zdravnik, ki je med drugim zdravil tudi Schumija v Grenoblu. 59-letnik, ki je po nesreči leta 1989 ostal priklenjen na voziček, je še dejal, da mora Schumi še veliko delati na govoru.

45-letna Sabine Kehm, Schumacherjeva menedžerka, je sicer za javnost sporočila, da ne ve, kako je Streiff prišel do teh informacij, saj da sploh ni v stiku z nikomer. "Nima stikov z nami, nikoli jih ni imel," je dejala. "Rabi še veliko časa. Lepo napreduje v težki situaciji."

Spomnimo ...

Sedemkratni svetovni prvak v Formuli 1 se je na smučišču ponesrečil točno pred enim letom, 29. decembra 2013, ko je nerodno padel pri sicer nizki hitrosti. Utrpel je hude poškodbe možganov, po šestih mesecih, ko se sploh ni vedelo, ali bo preživel, pa se je zbudil iz kome in odšel na rehabilitacijo v Švico. Zdaj zanj skrbi ekipa vrhunskih zdravnikov. 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616