Moskisvet.com
Sandra je spet razveselila.

Novice

Sandra v perilu: Je res, kar pravijo?

N.J.
09. 09. 2013 11.16
1

Nekdanja srbska manekenka Sandra Obradović je objavila na spletu fotografijo sebe v spodnjem perilu in pokazala, da še zdaleč ni za odpis.

Sandra je spet razveselila.
Sandra je spet razveselila. FOTO: Facebook

Sandra Obradovič je pred kakšnim mesecem dni polnila srbske medije zaradi objave na družbenem omrežju, v kateri je ponosno dejala, kako hitro je shujšala. V samo treh dneh je plavolasa lepotička namreč izgubila kar 10 kilogramov. "Ne jem nič in veliko plavam," je za srbski Kurir odgovorila na vprašanje, kako se je loti lila tega ne ravno zdravega podviga. Dejala je tudi, da je na dopustu v Grčiji in da večino časa preživi na plaži pod žgočim soncem in v morju.

Tokrat pa je nekdanja manekenka svoje oboževalce razveselila s fotografijo na Facebooku. Plavolaska je na družbenih omrežjih izjemno aktivna in pogosto objavlja svoje seksi fotografije. Tokrat pa je pokazala celo svoje telesce. Fotografirala se je namreč oblečena zgolj v črn modrček in bele kratke hlače ter pokazala, da je njeno telo še vedno popolno in prav nič izstradano, kot so se po njenih izjavah mnogi bali.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549