Moskisvet.com
image (28)

Novice

Saj jo bo razneslo!

N.J.
28. 12. 2012 15.22
3

Priljubljena italijanska pevka, ki je včasih zapeljevala tako z glasom kakor tudi s stasom, pri 38 letih pričakuje svojega prvega otročka. Žal ji med nosečnostjo ni zrasel le trebušček ...

Izjemno priljubljena italijanska pevka Laura Pausini je noseča in videti je, kakor da bo pevko vsak trenutek razneslo, čeprav naj bi naraščaj pričakovala šele februarja.

Čeprav se 38-letnica zaradi tega ne obremenjuje, so fotografije, ki so bile objavljene ekskluzivno v reviji Visto, močno razburile njene oboževalce. Na fotografijah je namreč videti še močnejša, zaradi česar so avtorja fotografij in revijo obtožili računalniške obdelave.

Pevko je fotograf v objektiv ujel v Rimu, ko si je privoščila sproščujoč popoldan s partnerjem Paolom Carto in njegovimi tremi sinovi, na fotografiji pa je Laura videti še enkrat močnejša kot na tisti, ki jo je sama objavila, ko je sporočila, da s Paolom pričakujeta dojenčka.

Sporna fotografija, ogledate si jo lahko desno spodaj, je oboževalce tako razburila, da so objavili še dodatno, ki naj bi bila originalna (levo). Komu verjeti – fotografijam, ki so bile objavljene v številnih revijah, ali eni fotografiji, ki so jo objavili oboževalci? Presodite sami.


 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578