Moskisvet.com
Samanta Rejc Debevec

Novice

Saga 'kakci' se nadaljuje: grožnje, prijava - kaj sledi?

N.J.
16. 05. 2018 08.00
3

Nekdanja estradnica in kandidatka za poslanko je pred dnevi podala uradno izjavo glede obtožb, da zanemarja svojega ljubljenčka. A zadeva se s tem ni pomirila. Kot kaže, je nasprotnike še bolj podžgala, zato je bila prisiljena v nadaljnje ukrepe.  

Samanta Rejc Debevec
Samanta Rejc Debevec FOTO: Facebook

Samanta Rejc Debevec (nekoč Škrjanec) je zdaj podala še kazensko ovadbo. Objavila je selfie izpred policijske postaje in zapisala: "Spoštovani, sporočam, da sem danes podala kazensko ovadbo in odškodninski zahtevek zoper sosedo, ki izdeluje in širi slike ter videoposnetke iz mojega zasebnega življenja, na posestvu, ki je zasebna last. To je po 138/I KZ-1 kaznivo dejanje in ga preganja država. 
Zavedam se, da bi marsikdo rad izkoristil mesec moje kandidature za svojo osebno promocijo ali izživljanje svojih frustracij, česar pa ne morem dovoliti, saj menim, da vas volivce to ne zanima, temveč kaj lahko skupaj spremenimo, da bomo lepše živeli. Ovadbi sem se želela izogniti, saj agresija ni v moji naravi, vendar je tudi moja dolžnost, da preprečim takšno kršenje zakona tudi v prihodnje."

Slovensko kandidatko za poslanko obtožujejo mučenja živali

Odzvalo se je tudi društvo Srce za bulle, ki vztraja, da soseda nima nič s posnetki, temveč da so oni vse posneli in fotografirali, ona naj bi jim le odprla vrata doma. Društvo je tudi pozvalo vse svoje člane, naj pod njeno objavo 'prilepijo zapis, ki ga je pripravil njihov predstavnik. a kot je zaslediti, je Rejc Debevčeva vse, ki so to storili, blokirala. V izjavi člani društva na precej prostaški način (med drugim jo nazivajo s 'poslanko-posranko') grozijo, češ 'naj se pazi, kaj vse so zmožni storiti za dobrobit živali'. 

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630