Moskisvet.com
image (28)

Novice

Zvezdnica šokirala s svojo sadomazohistično obsedenostjo

U.S.
30. 04. 2013 16.28
2

Na precej nenavadno sekto, ki prisega na sadomazohistične seksualne rituale, je pred časom opozorila Peaches Geldof, hčerka legendarnega Boba Geldofa, ko je svojih 148 tisoč sledilcev, kolikor jim ima na Twitterju pozvala, naj se ji pridružijo. »Gre za verovanje, ki lahko spremeni vaš vsakdan in vam pomaga najti notranji mir,« je med drugim zapisala.

24-letna Peaches Geldof, mamica sinčka Astala, je povsem zaslepljena. Nad sekto Ordo Templi Orientis, poznato tudi kot OTO, je tako navdušena, da si je njene kratice vtetovirala na levo podlaht. Mnogi so bili nad njenim hitrim verskim prestopom presenečeni, saj je še do nedavnega goreče zagovarjala scientologijo. Njena nestabilnost pa naj bi bila predvsem posledica nenehnega iskanja samega sebe.

Če pobližje pogledamo celotno OTO sekto in njenega utemeljitelja, 'preroka' Aleistera Crowleyja, kaj hitro postane jasno, da je njegova sekta malce delikatna. Gre namreč za versko organizacijo, ki jo mnogi povezujejo s satanizmom, okultnimi rituali in spolno perverznostjo. Crowley, ki je bil leta 1875 rojen v tipični aristokratski družini, je sebe opisoval kot 'veliko Zver 666'. Še pred svojo smrtjo je veljal za najzlobnejšega človeka na Zemlji. Njegova oblika verovanja je vključevala sadomazohistične rituale z moškimi in ženskami, magijo, ki lahko prikliče zle duhove, dovoljeno pa je tudi uživanje opojnih substanc, vključno z opijem, kokainom in heroinom. Njegov moto je bil, počni, kar ti je volja, njegov individualni pristop pa je pritegnil mnoge umetnike in slavne osebe. Zadnja med njimi je prav Peaches Geldof.

Svojega navdušenja ne skriva

Ko jo je ena izmed oboževalk vprašala, kje lahko izve kaj več o Thelemi (druga beseda za Crowleyjeva prepričanja), ji je Peaches svetovala, da si prebere nekaj knjig tega razvpitega okulista, ki jih je sama opisala kot zelo zanimive.

Sekta ima kar nekaj slavnih zagovornikov

Z omenjeno sekto pa povezujejo še nekatere znane osebnosti, med njimi sta javnosti najbolj znana prav raper Jay-Z in njegova varovanka Rihanna, ki naj bi se že večkrat odkrito navduševala nad spolno perverznostjo.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578