Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vladimirja razvaja nova lepotička!

U.S.
20. 05. 2013 10.06
1

Šele pred nekaj dnevi so mediji pisali o tem, da je petletne zveze med temnopolto lepotico Naomi Campbell in ruskim milijarderjem Vladimirjim Doroninom konec. Čeprav uradno izjave o tem, da sta se razšla, še nista dala, so zdaj ruskega mogotca že ujeli v družbi nove lepotice. Tudi tokrat si je izbral temnopolto dekle, le da je nekoliko mlajša od Naomi.

Videti je, da je Vladimir Doronin zdaj že nekdanje dekle Naomi Campbell hitro prebolel. Če je verjeti njunim prijateljem, nista nikoli veljala za najbolj srečen in zaljubljen par. "Njuna zveza je bila od nekdaj bolj kot kaj drugega podobna poslovnemu dogovoru. Naomi je v njegove hotele vnesla glamur, on pa jo je v  zameno razvajal. Veliko časa sta preživela ločeno, saj sta imela vsak svoje obveznosti,“ so medijem ob njunem razhodu razkrili prijatelji.

Uživala sta na jahti

Kakorkoli že, Vladimir je pred dnevi v družbi precej mlajše lepotice užival na svoji jahti v Miamiju. Mladenka, ki je nosila vijoličaste kopalke in temna sončna očala, je precej spominjala na dolgonogo manekenko, ki je Vladimirjevo posteljo grela pet let. Mediji zdaj ugibajo, ali se je z njo le kratkočasil ali je v resnici že našel novo spremljevalko. Glede na to, da se je lepotička na jahti počutila precej domače, večina meni, da je med njima že precej resno. Kakšen je v resnici njun odnos, pa bo zagotovo jasno že po tem, ali se bosta večkrat skupaj pojavila v javnosti.

In kdo je skrivnostno dekle?

Najbolj zagnanim medijem je že uspelo izbrskati, kdo je dekle, ki je pred dnevi z Vladimirjem uživalo na jahti. Gre za 24-letno Georgie Badiel iz Burkine Faso, ki je v Združene države prišla z namenom, da uspe v svetu mode. Potem ko je na nekaterih prestižnih modnih revijah v Parizu, Milanu in Londonu že delala, se zdaj nadeja uspeha še onstran Atlantika. In s pomočjo bogatega Rusa ji bo to zagotovo lažje uspelo … Dober ulov, ni kaj!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549