Moskisvet.com
image (28)

Novice

Opala, Briatore!

Ni.J.
19. 06. 2012 14.53
42

Ona je stara 32 let, on 62. Ona je seksi, on bogat. Ona je uspešen fotomodel, on vpliven poslovnež ... Skupne točke? Oba sta po rodu Italijana, za seboj imata že štiri leta zakona, otroka in uživata srečno in ljubeče razmerje.

14. junija so minila natanko štiri leta, odkar sta tedaj 28-letna Elisabetta Gregoraci in 58-letni Flavio Briatore dahnila usodni ’da’ in se v avtomobilu, ki ga je vozil Fernando Alonso, po zaključku ceremonije odpeljala v grad Torcrescenza v Rimu, kjer je potekala glavna poročna zabava.

Da je ljubezen še vedno goreča in pristna, pa Flavio in njegova 30 let mlajša žena nikakor ne moreta skriti. Ta vikend sta si privoščila oddih na severnem delu Toskane, na plaži v obmorskem mestecu Forte del Marmi, kjer je Elisabetta svojega 62-letnega moža razvajala s poljubi in dotiki. 32-letnica je v rdečem bikiniju na plaži pokazala tudi svoje zavidanja vredno telo, z njima pa je bil tudi njun dveletni sin Falco Nathan in seveda nekaj članov osebja.

Ko se je paru marca 2010 rodil sin, je Flavio, ki je bil znan kot veliki ženskar, priznal, da ga je očetovstvo še kako umirilo. ″Zabavno je. Na svet prijoka to majhno dete in ti popolnoma spremeni življenje. Resnično je treba spoštovati ženo in lastno družino,″ je takrat dejal.

Briatore je tudi biološki oče osemletne Leni, hčerke Heidi Klum, a ne igra nobene vloge v njenem življenju, saj jo je leta 2009 posvojil Heidijin zdaj že odtujeni mož Seal.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616