Moskisvet.com
Roza dildo v kadru med javljanjem - 1

Novice

Če to ni blamaža!

U.S.
22. 04. 2013 15.16
6

Poročanje o tragediji, ki se je pred časom zgodila v Bostonu in je do dobra pretresla cel svet, je udeležencu maratona očitno ušlo malce izpod nadzora. Tekač Marcus Mumford je namreč gledalce med javljanjem zabaval s svojim roza vibratorjem, ki se je v kadru, ki je bil predvajan na britanski televiziji, znašel povsem nepričakovano.

Roza dildo v kadru med javljanjem - 1
Roza dildo v kadru med javljanjem - 1 FOTO: You Tube

Marcusa Mumforda, udeleženca maratona v Bostonu, so pri britanskem BBC-ju kontaktirali z namenom, da bi iz prve roke z njihovimi gledalci delil izkušnjo, ki je pretresla cel svet. Obenem so želeli gledalce seznaniti s tem, kakšne razmere trenutno vladajo v mestu in preveriti, ali se življenje po prejetju dveh glavnih osumljencev počasi vrača na stare tire.

Na dildota pozabil!

A očitno se tekač maratona, ki sicer ni vajen televizijskega nastopanja, ni zavedal, da ima kamera, preko katere se je javljal v živo v oddajo, precej širok kot snemanja. Tako je bilo v kadru lepo videti tudi stanovanje, v katerem začasno biva, in vse pripomočke, ki jih očitno redno uporablja. Gledalci so bili še posebej pozorni na ogromen roza vibrator na hladilniku, ki je zaradi svoje žive barve le stežka ostal neopažen.

Preusmerili pozornost drugam

Tako so pozornost, namesto da bi prisluhnili človeku, ki je bil z njimi pripravljen deliti svojo izkušnjo po grozovitem bombnem napadu, raje namenili roza dildotu in se po koncu prispevka po različnih forumih ukvarjali s tem, zakaj ima spravljenega kar na vrhu hladilnika in špekulacijam, kdo ga pravzaprav uporablja in kako pogosto.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578