Moskisvet.com
ron ely

Novice

Otroka sta ostala brez očeta

E.R.
27. 10. 2024 03.00
0

"Svet je izgubil enega največjih ljudi, kar jih je kdaj poznal - jaz pa sem izgubila očeta," je zapisala žalostna hčerka.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ron Ely, najbolj znan po vlogi Tarzana v istoimenski televizijski seriji iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, je umrl na svojem domu v Los Alamosu v Santa Barbari, poroča BBC. Bil je star 86 let. Smrt je na svojih družbenih omrežjih potrdila njegova hči Kirsten Casale Ely.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Svet je izgubil enega največjih ljudi, kar jih je kdaj poznal - jaz pa sem izgubila očeta, je zapisala na Instagramu," poroča BBC.

Pred kratkim je posnel nov album, zdaj pa tragično umrl
Preberi še
Pred kratkim je posnel nov album, zdaj pa tragično umrl

Ameriški igralec je po rodu iz Teksasa, poleg legendarne vloge Tarzana pa je v začetku osemdesetih vodil izbor za miss Amerike. Na tekmovanju je spoznal svojo punco Valerie, ki je kasneje postala njegova žena. Par je imel tri otroke. Hčerki sta še živi, medtem ko je sin leta 2019 umrl.

Za seboj ima še en zakon. S svojo srednješolsko ljubeznijo se je poročil leta 1959, a sta se dve leti kasneje ločila.

Ron Ely se je leta 2001 umaknil iz igralstva in postal pisatelj. Objavil je dva romana. K igranju se je za kratek čas vrnil leta 2014, ko je upodobil amiškega starešino v filmu 'Expecting Amish'.

Zvezdnik povsem na tleh, umrl mu je oče
Preberi še
Zvezdnik povsem na tleh, umrl mu je oče

Med snemanjem serije 'Tarzan', ki so jo predvajali od leta 1966 do 1968, si je zlomil več kosti, med izvajanjem različnih podvigov pa naj bi ga napadle tudi živali, piše BBC.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630