Moskisvet.com
Evrovizijski POPkast z Robertom Roškarjem in Denisom Bendetom Živčecem in novinarko Evo Mavrič.

Novice

Denis Živec o glasovanju: "Potem pa se dajmo malo boljše zmenit"

V.H.
14. 05. 2024 09.03
0

Naravnost iz Švedske, kjer je potekale že 68. Evrovizija sta prišla tudi zdaj že stara mačka tovrstnih tekmovanj, Robert Roškar in Denis Bende Živčec. Že ničkolikokrat sta imela priložnost biti del slovenske delegacije, ki spremlja naše glasbene izbrance, a letošnja Evrovizija se jima bo zagotovo še posebej vtisnila v spomin. V novem POPkastu sta med drugim spregovorila o tem, kaj bi potrebovala naša Raiven za zmago in o samem glasovanju, kot tudi o medsosedskem sodelovanju.

Robert Roškar, radijec, in Denis Bende Živčec, novinar, sta z Evo Mavrič delila svoje vtise o letošnji Evroviziji. "Slovenci se že dolgo nismo tako vživeli v Evrovizijo," je povedal Denis Živčec, ki priznava, da so vsi že videli, kako bodo hodili po Zrinjevcu z akreditacijami. Prav tako oba priznavata, da Raiven nimamo česa očitati, saj je izjemna vokalistka in je odlično izpeljala svoj nastop. "Bi si pa res vseeno želel, da bi si žirije malo očistile svoja ušesa, pa svoje fokuse usmerile v kakovost," je ob tem dodal Denis, ki mu je bilo jasno, da se bo vse bolj vrtelo okoli ekscesnih nastopov. 

Rober Roškar je v nekem trenutku pomislil, da imamo možnost: "Ker naša Raiven pa je imela samo svoj vokal, svoje plesalce in mogoče, da bo to s tega vidika, da nismo mi tako grozno kaotični, pa cirkuški, pomagal." No, kot vemo, je Raiven na koncu zasedla 23. mesto. Prav tako sta se dotaknila zdaj zelo burne teme, in sicer da je naša strokovna žirija namenila Hrvaški samo šest točk, čeprav se je Baby Lasagni obetala celo zmaga. "Zdaj bi pa lahko dali dvanajstico," iskreno pove Robert. "Če pa že glasujemo drug za drugega zato ali zgolj zato, ker smo sosedje, potem se pa dajmo malo boljše zmenit," je še dodal Denis. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492