Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pravi, da bo vedno njegova!

N.J., N.K.
14. 11. 2014 08.14
20

Hayden Panettiere in ukrajinski boksar Vladimir Kličko kmalu pričakujeta svojega prvega otročka in boksar že komaj čaka, da se preizkusi v novi vlogi. Še prej pa ga čaka spektakularni dvoboj.

Kličko, ki ga poznamo predvsem kot spektakularnega in vrhunskega boksarja, je v sedmih nebesih, saj pričakuje svojega prvega otroka. »Ko postaneš oče, se ti spremeni življenje. Že zdaj se veselim očetovskih dni. Nekdo mi je nedavno dejal: 'Ne veš, kaj je prava ljubezen, dokler ne dobiš prvega otroka, šele takrat spoznaš pravo ljubezen.' Že zdaj se veselim,« je v enem zadnjih intervjujev izjavil Kličko, ki je bile menda precej raznežen, ko je pripovedoval o svoji najdražji in je med drugim še dodal, da bo njegova draga sijajna mamica. Nedavno je v enem izmed intervjujev povedal tudi, da bo Hayden za vedno samo njegova ...

Hayden Panettiere, ki je bila ob ogromnem Kličku vselej videti kot drobižek, je med nosečnostjo pridelala že 18 kilogramov, do poroda pa se jih bo najverjetneje nabralo še nekaj. A nič ne de, lepotička prav žari od sreče in je vesela, da bo kmalu povila deklico. »Zelo sem samozavestna in verjamem, da bo moja hčerka tudi,« je izjavila.

Da ne pozabite, kakšna je bila Hayden videti, preden je zanosila, ko so paparaci neutrudno lovili v objektiv njeno zadnjico, si oglejte fotogalerijo ...

Kličko se pripravlja na spektakel

Medtem ko se Hayden pripravlja na porod, pa Kličko pripravlja spektakel. V soboto zvečer se nam v hamburški dvorani O2 World obeta prvovrstni boksarski spektakel.

Vladimir Kličko, ki že dobrih deset let ni okusil grenkobe poraza, bo naslov svetovnega prvaka težke kategorije po verzijah WBA, WBO, IBF in IBO branil proti izjemno nevarnemu Kubratu Pulevu.

33-letni bolgarski hrust znan pod vzdevkom kobra v svoji karieri še ni bil poražen. V 20 borbah je vknjižil prav toliko zmag, enajstkrat je slavil z nokavtom. A tokrat ga čaka najtežja preizkušnja v karieri. Vladimir Kličko namreč velja za najboljšega 'težkaša' zadnjega desetletja. 'Doktor jekleno kladivo' je v 65 borbah kar 62-krat slavil (od kar 52-krat z nokavtom) in le trikrat izgubil. Mu lahko bolgarska 'kobra' zada četrti poraz? Spremljajte borbo v soboto, 15.11., od 21. ure naprej na VOYO!

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578