Moskisvet.com
image (28)

Novice

Revica, nihče je noče ...

N.J.
01. 08. 2014 13.02
11

Lucy je model, ki se sooča s hudo težavo - nikakor ne najde moškega, ki želel biti z njo v zvezi! Zato je izdelala 'plan B'.

Postavna 25-letnica Lucy Harrold je očitno tako lepa, da se je moški kar bojijo. In ker ima sama toliko težav z iskanjem partnerja, je ustvarila spletno stran za zmenkarije, preko katere pomaga tako drugim kot sebi poiskati sorodno dušo.

Lepotica, ki je sodelovala tudi v enem izmed resničnostnih šovov, katerih glavna tematika je iskanje sorodne duše, je na spletno stran za zmenkarije naložila tudi svoje fotografije v spodnjem perilu. "Moški se me bojijo zaradi mojega videza," pravi. "Nihče si ne upa pristopiti. Vsi mislijo, da si želim ob sebi imeti manekena, ampak to ni res!" Priznala je, da je spletno stran ustvarila iz čistega obupa. "Sem zadržana, ampak je minilo že več let, odkar me je kakšen fant povabil na pijačo ali večerjo," je še dodala v upanju, da bo sedaj le koga spoznala. Ji bo uspelo?

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578