Moskisvet.com
Michael in Corinna Schumacher - 2

Novice

'Schumacher tehta manj kot 45 kilogramov!'

N.J.
16. 02. 2015 09.35
63

Michael Schumacher je pred 14 meseci utrpel hude poškodbe v smučarski nesreči. Po večmesečni komi se je prebudil in okreva doma v Švici, kakšno je v resnici njegovo zdravstveno stanje, pa je velika skrivnost.

Michael in Corinna Schumacher - 1
Michael in Corinna Schumacher - 1 FOTO: Profimedia

Italijanski mediji so objavili podatek, da naj bi Schumacher od nesreče 29. decembra 2013 do zdaj izgubil več kot 25 kilogramov, tehtal pa naj bi le še okoli 45 kilogramov.

Kot poročajo britanski mediji, še vedno ni znano, ali bo sploh kdaj okreval ali ne, čeprav je bilo namigovanj že ogromno. A kot navajajo pri britanskem Expressu, je neimenovani vir zaupal, da je napredek pri sedemkratnem svetovnem prvaku v formuli 1 izjemno počasen in da ni na vidiku prav nobenega čudeža. Michael Schumacher naj še vedno ne bi govoril in hodil, pa tudi okolice naj se ne bi še povsem zavedal.

Če je manj znanega o njegovem zdravju, pa mediji navajajo bolj znana dejstva – in sicer so v javnost pricurljale informacije o tem, koliko pravzaprav stane njegovo zdravljenje. Po navedenih podatkih naj bi do sedaj za zdravljenje odšteli že več kot 13,5 milijona evrov (10 milijonov funtov). Za Schumacherja 24 ur na dan skrbi ekipa kar 15 zdravnikov, ki naj bi jo vodil zdravnik, ki ga je po nesreči tudi operiral, dr. Jean-Francois Payen. Schumacherja vsak dan več ur masirajo in skušajo na različne načine stimulirati mišice.

Schumacherjevi zdravniki in družina so sicer za javnost bolj ali manj nedostopni in informacij o zdravstvenem stanju dirkaške legende ne dajejo. Kot poroča britanski medij, je ena izmed nalog Payena ta, da se trudi izpolniti pričakovanja Schumijeve žene Corinne, ki mu ves čas stoji ob strani, 15-letnega sina Micka in 17-letne hčerke Gine-Marie. Prihodnost dirkača je negotova, a upanje, kot pišejo, še vedno ostaja.

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549