Moskisvet.com
Ava Karabatić in Željko v jacuzziju

Novice

Toliko seksa v enem 'reality-ju' pa še ne!

U.S.
18. 04. 2013 09.39
17

Odkar je prestopila vrata hiše Big Brother slavnih, dviguje temperaturo. Starleta Ava Karabatić je, kot vse kaže, povsem obupana in ne ve več, kako bi bila glavna zvezda resničnostnega šova, zato se zdaj po seksu z Urošem in Željkom po hiši sprehaja gola.

Ava je brez zadržkov odvrgla brisačo in svoje oprsje nastavila kameram, ki tekmovalcem sledijo po hiši.
Ava je brez zadržkov odvrgla brisačo in svoje oprsje nastavila kameram, ki tekmovalcem sledijo po hiši. FOTO: You Tube
Pisali smo že o tem, da je posteljo Ave Karabatić najprej grel kaskader Uroš Čertić, ki je šov že zapustil, nato se je predala posteljnim užitkom z Željkom, enim od bratov Stojanović. Zdaj pa, ko je še Željko lepotički jasno povedal, da je med njima vsega konec, se je obupana začela po hiši sprehajati kar gola. Po tuširanju se je gola v kopalnici pogovarjala s sostanovalko Vendi, nato pa je brisačo odvrgla v spalnici, kjer si je nato navlekla tanko spalno srajčko.

Je romance z Željkom res že konec?!
Je romance z Željkom res že konec?! FOTO: You Tube

Brez zadržkov!

Obljubljala je, da bo v hiši omrežila vsakega moškega, ki ga bo lahko. In svojo napoved je do zdaj tudi uspešno uresničevala, a kaj ko ji bo kmalu zmanjkalo kandidatov, ki bi podlegli njenim čarom. Je torej njena naslednja poteza, da se bo po hiši kar sredi belega dne sprehajala gola, se sprašujejo srbski forumaši, medtem ko drugi ugibajo, kako nizko se bo starleta še spustila. No, odgovore na tovrstna vprašanja pozna samo ona, dejstvo pa je, da je starleta iz Zadra očitno spremljala lansko oddajo Big Brother, ko je na koncu zmago slavila prav razvpita Marijana Kovačević, ki je pred kamerami seksala s sotekmovalcem Nemešem, medtem ko jo je doma čakal mož.

Poskrbela za šov, kot ga še ni bilo!

Po dveh posnetih skritih seksih pod rjuhami in golem sprehajanju po hiši so gledalci že mnenja, da je Ava Karabatić vsekakor poskrbela za "reality", kot ga še ni bilo, poročajo srbski mediji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578