Moskisvet.com
image (28)

Novice

Šok! Kakšen razvrat v zaporu!

N.J.
28. 11. 2014 10.08
26

Iz zapora v zvezni državi Baltimore v ZDA je v javnost pricurljala prav nenavadna zgodba o pohotnem kaznjencu, ki je seksal z vsaj štirimi paznicami.

Tavon White, vodja lokalne tolpe, ima očitno takšno moč, da se mu niso mogle upreti vsaj štiri paznice. Upreti se mu niso mogle ne fizično in ne psihično, poročajo ameriški mediji.

Moški naj bi v zaporu zaslužil po 20.000 zelencev mesečno s preprodajo prepovedanih substanc in mobilnih telefonov, pri čemer so mu več kot očitno pomagali tudi pazniki. Spletkarjenje zapornika in paznic je razkrinkal FBI, White pa je komentiral: »To je moj zapor, tukaj lahko počnem, kar želim.« Še posebej se njegovi karizmi in šarmu niso mogle upreti štiri paznice – Jennifer Owens, Katera Stevenson, Chania Brooks in Tiffany Linder, pri katerih je pustil trajen spomin – vse so namreč noseče z njim in pričakujejo dečke.

White naj bi tako postal oče kar petih otrok v času, ko je  zaporu, poleg štirih paznic pa naj bi bilo v škandal vpletenih še 9 drugih paznic, za katere se zaenkrat ne ve, ali so spolno občevale z njim ali ne. 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578