Moskisvet.com
Harry Styles

Novice

Ti, ti, Harry!

N.J.
30. 01. 2014 11.10
4

Harry Styles, eden od članov priljubljene najstniške pop skupine One Direction, si je privoščil ne prav zvezdniško potezo, ko je v javnosti slekel hlače in v grm opravil malo potrebo ...

19-letni Harry Styles je eden od članov priljubljene najstniške skupine One Direction. Najstnik, za katerim nori cela množica oboževalk, pa se je tokrat znašel v nekoliko nerodnem položaju. Na spletu se je namreč pojavila fotografija, na kateri pevec opravlja malo potrebo.

Pred trenutkom, ko so ga v svoje objektive ujeli škandalov lačni paparaci, je Harry 'žural' s 50-letnim producentom in raperjem Anthonyjem Rayjem, znanem po vzdevki Sir Mix-A-Lot. Kot kaže je 19-letnika tako močno stisnilo v mehurju, da ni mogel zdržati do prvega stranišča. Tako se je odločil hlače potegniti do kolen in odtočiti kar v bližnje grmovje. Kot je videti po njegovem izrazu na fotografiji, je bil Harry odlično razpoložen in se ni obremenjeval s paparaci in navzočimi.

"@Harry_Styles imaš luštno zadnjico. V čigavo grmovje 'lulaš'? Klasika!!!" je najprej zapisal raper Sir Mix-A-Lot na družbenem omrežju Twitter, zatem pa dodal: "@Harry_Styles oh, čakaj ... To je moja hiša!! To je moje grmovje!!" Pevec, ki trenutno uživa v Los Angelesu, kjer živi njegovo dekle, 18-letna članica Kardashianovega klana Kendall Jenner, fotografije še ni komentiral. 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616