Moskisvet.com
Valentino Rossi

Visoki obrati

Razkrinkane Rossijeve spletke?

N.J.
26. 05. 2016 15.36
15

Valentino Rossi navadno polni naslovnice s svojimi dosežki, zmagami, tokrat pa je italijanski rumeni tisk poln njegovih ljubezenskih zgodb in spletk.

Valentino Rossi
Valentino Rossi FOTO: Reuters

Naslednjič se bodo dirkači pomerili 5. junija na dirki za VN Katalonije!
Brnenju motorjev boste lahko prisluhnili prihodnji vikend: na Kanalu A in VOYO, kjer si boste lahko ogledali treninge, kvalifikacije in dirke razredov MotoGP, Moto 2 in Moto3!

Od nedavnega samski Valentino Rossi se je menda zagrel za nekdanje dekle svojega nekoč velikega rivala Maxa Biaggija, Eleonoro Padron. Nič ne bi bilo narobe, če ne bi bila nekdanja miss Italije zdaj v zvezi – njeno posteljo od nedavnega greje Daniele Conte, brat Antonia Conteja, selektorja italijanske nogometne reprezentance. O tem, da naj bi med Rossijem in lepotičko preskočila iskrica, so se razpisali predvsem v italijanski tračarski reviji Novella 2000. »Valentino jo je srečal in popolnoma ga je prevzela. Priložnost je bila na dirki 22. maja v Mugellu, ko je Padronova čestitala Valentinu po dirki. Pogledala sta se v oči – večkrat,« pišejo. Oba naj bi bila razigrana in nasmejana, Rossi pa naj bi jo med nastavljanjem fotografskim objektivom nežno pobožal po rami, kar naj bi Eleonori več kot očitno prijalo.

Valentino Rossi Jorge Lorenzo
Valentino Rossi Jorge Lorenzo FOTO: Reuters
Valentino je samski približno mesec dni. »Vesel sem, da me je prav ona nagradila,« je izjavil Rossi. »Nisem vedel, da je tam, srečo imam. Od nekdaj je prava lepotica.« Rossi je po poročanju italijanskih medijev izkoristil priložnost in izmenjala sta si telefonski številki. Prijateljem naj bi zaupal, da se je popolnoma ogrel zanjo in da bo storil vse, da jo osvoji. Še en udarec za Biaggija, ki je bil prav tako prisoten na dirki v Mugellu in je v preteklosti že moral odganjati Rossija od izbranke. Če je Rossi ni speljal Biaggiju – jo bo morda Conteju?

Spregovorila Rossijeva bivša

Medtem ko se Rossijevo srce že ogreva z drugo, je za medije spregovorila tudi Linda Morselli, nekdanje Rossijevo dekle. »Valentino Rossi me je zapustil, a del mene ga še vedno ljubi,« je izjavila in s tem prekinila molk in utišala vse, ki so ugibali, kdo je koga zapustil in kaj se je sploh zgodilo med njima. Parček naj bi se razšel na miren način in bila naj bi v dobrih odnosih, je pojasnila Morsellijeva za Vanity Fair in dodala, da sta še vedno v stikih. »Del mene ga še vedno ljubi in ga vedno bo,« je pristavila.

Linda in Valentino sta bila par približno 4 leta. Januarja je med njima začelo škripati in kmalu sta se razšla, v medijih pa so se pojavila številna ugibanja in teorije, kaj se je med njima zgodilo. Linda je zdaj izdala: »Ni bilo znakov krize. Znašla sva se pred oviro, ki bi jo morala preskočiti, nato pa je bila – iskreno – bolj njegova odločitev, da nadaljujeva pot vsak po svoje. Vas zanima, kaj je pravi razlog, zakaj sva se razšla? To je vprašanje zanj,« je povedala. »Odločitev je padla po težkem in delikatnem obdobju, predvsem zanj. Iskal je voljo in moč, da se osredotoči na osvojitev novega naslova. In tako se je moralo zgoditi. Zgodba z njim je bila pravljica.«

Valentino Rossi in Linda Morselli
Valentino Rossi in Linda Morselli FOTO: Reuters
Od oboževalke do partnerice

Linda Morselli je bila, preden sta postala par, Rossiijeva velika oboževalka. Podpirala ga je od svojega 16. leta in pogosto ga je čakala za avtogram. Na koncu je usoda hotela, da sta se spoznala. »Pred 5 leti sem pozirala v kopalkah za časnik Gazetta dello Sport,« se je spomnila. »Pod objavo je bil kratek intervju. Med drugim sem odgovorila tudi na vprašanje, kdo je moj naj športnik. Odgovorila sem, da Valentino Rossi. On je to prebral, poiskal mojo telefonsko številko in poklical, da se mi zahvali. Ni me takoj povabil, da bi se srečala, a bila sem v sedmih nebesih. Od nekdaj sem z očetom spremljala motoGP in Valentino je bil moj idol. Usoda je hotela, da sva se srečala,« je pojasnila. »Čez kakšen mesec sva se srečala na dirkališču. Začela sva se pogovarjati in se zbližala.« Prijateljstvo je preraslo v ljubezen in tako se je začela njuna skupna pot.

Prevzela jo je dirkačeva preprostost. »Skušala sem ostajati samostojna, nisem hotela postati odvisna od njega. Ni lahko biti v zvezi z Valentinom Rossijem,« je še priznala.

Marc Marquez in Valentino Rossi
Marc Marquez in Valentino Rossi FOTO: AP

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549