Moskisvet.com
image (28)

Novice

Razkrila temačno skrivnost: pri komaj 8 letih jo je spolno zlorabil!

J.V.
06. 12. 2013 08.49
0

Dvakratna dobitnica oskarja in britanska igralka Emma Thompson je v nedavnem intervjuju razkrila travmatično izkušnjo, ki je zaznamovala njeno otroštvo in zaradi katere se je odločila, da za svojo 13-letno hčerko napiše seks priročnik.

Igralka Emma Thompson je razkrila zakaj se je odločila napisati seks priročnik za svojo najstniško hči. Želela jo je namreč kar se da podučiti o spolnosti. Zato je v priročnik vključila vse informacije, ki bi jih o seksu po njenem mnenju morala vedeti vsa mlada dekleta. Kljub temu pa se zvezdnica zaveda, da hčerke nikoli ne bo mogla popolnoma zaščititi pred tem, da bi jo kdo izkoristil.

Razkrila pretresljiv dogodek iz otroštva

Razlog za njeno zaskrbljenost je travmatična izkušnja iz njene preteklosti, saj je igralko, ko je bila stara komaj osem let, na njeni rojstnodnevni zabavi spolno napadel starejši moški. „Na zabavo so ga povabili moji starši. Vprašal me je, ali mu dam poljub, ker mi je prinesel sladkarije, in ko sem ga hotela poljubiti na lice, se je obrnil in nastavil usta ter v moja usta porinil jezik. Mislila sem, da sem jaz kriva, otroci vedno mislijo, da so oni krivi,“ je priznala igralka, ki travmatičnega dogodka ni nikoli pozabila.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578