Moskisvet.com
Tomaž Jeraj

Novice

Razjarjeni Tomaž (Big Brother): Pljuva čez državo, razume moškega, ki prodaja ledvico

N.J.
24. 08. 2015 12.46
103

Tomaža Jeraja ste lahko spoznali, ko je nastopil v resničnostnem šovu Big Brother. Na spletu je objavil izjemno 'sočen' videoposnetek, v katerem ne najde niti ene lepe besede o naši državi. Razlog, zakaj se je razburil, pa je odziv države na oglas možakarja, ki je na spletu objavil oglas, da prodaja svojo ledvico, o čemer smo mediji poročali pretekli teden.

Tomaž Jeraj se v videoposnetku, milo rečeno, jezi zaradi odnosa države do vseh v stiski, saj ima tudi sam finančne težave in je z ženo in otroki na robu lakote. Razburja se, kako je lahko to, da nekdo poskuša najti način, kako preživeti, kaznivo dejanje, vredno preiskovanja, če dejansko ni ponujena nobena druga alternativa. "Policija, preiščite papirje, kdo je zatajil!" pravi in kritizira socialo, državo. Kot pravi, dokler je toliko ljudi v javni upravi, ne bo denarja za 'reveže'. "Za nas, ki delamo po 14, 15 ur ... 'Boš pregorel', pravijo. Ali bom pregorel ali pa crknil!" dodaja.

Opozorilo: Ogled videoposnetka je dovoljen le starejšim od 18 let.
 

KOMENTARJI (103)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549