Moskisvet.com
image (28)

Novice

Topla, vroča, goreča!

J.V.
06. 06. 2013 08.07
2

Poletje, le kako ga ne bi imeli radi? Seksi manekenka in igralka Melissa Riso je zadnja v vrsti ameriških lepotičk, ki osvajajo rumene medije po celem svet s svojimi mamljivimi oblinami. Mokra in v kopalkah je Melissa pozirala ob bazenu enega izmed hotelov v Hollywoodu, s svojimi čvrstimi oblinami pa osvojila kar nekaj moških src.

O Melissi Riso bomo v prihodnosti zagotovo še veliko slišali. Manekenka namreč upodablja žensko, o kateri sanja večina moških. Izklesano in vitko telo, poželjive obline in dolgi temni lasje, je le nekaj njenih adutov, ki jih je pred kratkim poudarila z izbiro zelo provokativnih kopalk. Fotografiranje se je odvijalo ob hotelskem bazenu, ki so ga za nekaj ur zaprli za goste ter tako Melissi omogočili prostor za njeno poziranje.

Želi si uspeti v Hollywoodu

Poleg tega, da je v zadnjih nekaj letih postala stalnica na naslovnicah številnih revij in se vedno višje vzpenja na lestvici najbolj seksi žensk na svetu, je imela lepotica do sedaj tudi nekaj manjših filmskih vlog. Preden se je preselila v Los Angeles, je bila zaposlena kot frizerka v salonu, dokler ji ni ena izmed strank dejala, da bi lahko uspela kot model. To je bilo kot kaže dovolj, da se je odločila svojo srečo preizkusiti v Hollywoodu. Njene korenine sicer segajo v Francijo, Italijo in na Irsko, zaradi česar je lepotička pravi koktajl različnih narodnosti. Do sedaj smo jo lahko videli tudi v nekaj reklamah, nastopila je v številnih glasbenih videospotih ter bila model za oblačila. Sodeč po njenih vročih foto utrinkih na njenem Twitter profilu, starleta nadvse uživa v pozornosti, ki ji jo te dni posvečajo mediji in paparaci.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578