Moskisvet.com
image (28)

Novice

Razbil teden dni starega športnika in poškodoval dva pešca!

S.R.
05. 02. 2012 09.00
3

Da bogataši velikokrat razbijajo svoje drage in zmogljive jeklene konjičke ni nobena novost. Ko pa nekdo razbije le en teden starega super športnika, pa se marsikdo prime za glavo. Prav to je uspelo moškemu v mestu Houston (Teksas), ki je pri tem poškodoval tudi dva pešca.

Vse skupaj se je pripetilo v ponedeljek, 6.2 okoli 2. ure zjutraj na parkirišču lokala Belvedere Lounge. Po besedah poznavalcev gre za izjemno priljubljen lokal, kjer bogataši hodijo razkazovat svoje drage obleke, avtomobile in ostali prestiž. Da pa je vse skupaj malce bolj nerodno, ima lokal tudi precej majhno parkirišče, kjer je parkiranje super športnikov prava nočna mora. Kakorkoli že, neimenovani moški je s svojim avtomobilom tipa lamborghini avendator (letnik 2012), ki stane preko 260.000 evrov takoj po odhodu iz lokala še na parkirišču uspel razbiti dva parkirana avtomobila, za nameček pa je zadel še skupino pešcev in dva spravil v bolnišnico, kjer je končala tudi ženska iz enega izmed razbitih avtomobilov. Policistom je po nesreči povedal, da je avtomobil kupil šele pred enim tednom, ter ''da ga še ne obvlada dobro''.
Ker je voznik ostal na prizorišču nesreče, poleg tega pa po poročilih policije tudi ni bil vinjen, proti njemu ne bo vložena ovadba. Sreča v nesreči je tudi, nobeden izmed tistih, ki so končali v bolnišnici ni resneje poškodovan. Nauk zgodbe pa je, da avtomobilov s preko 500 kilovati ne bi smeli prodajati brez tečaja varne vožnje, pa naj so njihovi lastniki še tako bogati.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578