Moskisvet.com
Gordon Ramsay

Novice

Skrivaj snema spalnico 15-letne hčere!

N.J.
22. 10. 2013 09.37
19

Eden najslavnejših kuharjev na svetu, Gordon Ramsay, je do svoje hčere tako zaščitniški, da se je odločil postaviti kamere v njeno spalnico - kar je tudi odkrito priznal!

Gordon s svojo 15-letno hčerko Megan.
Gordon s svojo 15-letno hčerko Megan. FOTO: Twitter
46-letnemu Gordonu Ramsayju je njegova soproga Tana (38) v 16 letih zakona rodila štiri otroke: Megan (15), dvojčka Jacka in Holly (13) ter Matildo (11). In čeprav so otroci ubogljivi in mu ne povzročajo odvečnih skrbi, je slavni britanski kuhar med intervjujem v šovu Johnatana Rossa le odkrito priznal, da ga za najstarejšo hči tako močno skrbi, da ji je v spalnico skrivaj namestil kamere.

"Moja hči in njen fant zadnje čase veliko časa preživljata v njeni sobi," je povedal in priznal, da ima celotno situacijo nenehno pod nadzorom: "Zadnjih nekaj tednov sem bil zloben ... Jacku sem kupil eno tistih majhnih skrivnih kamer in mu obljubil, da mu dam 20 funtov, če postavi kamero v levi kot omare v sestrini sobi. Tako da ... Megan, rad bi se pogovoril s tabo."

Kako se počuti Megan po tem, ko je izvedela, da jo oče na tak način nadzoruje, ni znano, a verjetno se njun odnos zaradi tega ni prav močno skrhal. Vsaj tako je videti, če sodimo po fotografiji, ki jo je nedavno objavil na Twitterju.

Gordon Ramsay - 2
Gordon Ramsay - 2 FOTO: Twitter

Železni Ramsay

Gordon pa se je prejšnji teden v medijih znašel zato, ker je prestal svojo največjo preizkušnjo v življenju. Udeležil se je svetovnega prvenstva v Ironman triatlonu na Havajih, ki ga sestavlja 3,8 km plavanja, 180 km kolesarjenja in 42,2 km teka ter preizkušnjo tudi uspešno zaključil. Da se je telesno dovolj dobro pripravil, se je moral zadnje čase odpovedovati poizkušanju svojih kulinaričnih mojstrovin, je pa z nastopom dokazal, da je ne le eden najbolj znanih kuharjev na svetu, temveč tudi izjemen športnik.

Zvezdnik se je na tekmovanje intenzivno pripravljal, poleg tega je tudi občutno shujšal. Namesto 100 kilogramov jih ima zdaj 86, vse pa je zgubil s pomočjo diete. "Nisem jedel sladic in užival sem rjavi riž na več načinov. Čeprav mi je to težko priznati, sem bil skorajda vegetarijanec in včasih celo vegan. Izogibal sem se še ogljikovim hidratom," je tedaj povedal novinarjem.
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616