Moskisvet.com
Ralf Schumacher s partnerjem

Novice

Ponosno pokazal svojega partnerja. 'Presrečna sva in hvaležna'

Ni.Š.
17. 07. 2024 09.11
8

Nekdanji voznik Formule 1 Ralf Schumacher je pred dnevi javnosti razkril, da je homoseksualec. Svetu je pokazal svojega partnerja Etienna, njegovo razkritje pa je naletelo na številne čestitke in odobravanja. Zdaj se je zaljubljeni par z novo objavo zahvalil vsem za spodbudo.

Bivši voznik Formule 1 Ralf Schumacher je z objavo na svojem Instagram profilu pred dvema dnevoma javno priznal, da je srečen v razmerju z moškim. Objavil je namreč fotografijo, na kateri je njegov partner Etienne, s katerim je v zvezi že dve leti. Schumacher je v svoji objavi poudaril, kako pomembno je imeti pravega partnerja, s katerim lahko deliš vse v življenju. Objava je v dveh dneh zbrala skoraj 500.000 všečkov, mnogi pa so jima ob razkritju čestitali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob vseh čestitkah je bil nekdanji voznik F1 tako ganjen, da se je dan po razkritju znova oglasil na svojem Instagram profilu, kjer je objavil novo fotografijo s svojim partnerjem, v opisu pa se je zahvalil vsem za čestitke in podporo ter dejal, da sta s partnerjem zelo srečna. O njegovem partnerju je sicer bolj malo znanega. Zaenkrat je znano, da je Francoz, ki živi v Nici, in da je Schumacherjev poslovni menedžer.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Odločitev, da razkrije svojo spolno usmerjenost širši javnosti, ni bila naključna. Kot je Ralf dejal v intervjuju za Sport1, ga je k tej odločitvi spodbudil njegov 22-letni sin David, ki je le nekaj ur pred očetovo objavo na IG zmagal na dirki ADAC GT Masters na Nürburgringu. Prav sinov uspeh mu je namreč dal pogum, da se razkrije. V komentarju po razkritju je David očetu napisal, da je zelo vesel, da je končno našel nekoga, ob komer se res počuti udobno in varno, paru pa je zaželel vse najboljše.

Ralf in njegov sin David Schumacher.
Ralf in njegov sin David Schumacher. FOTO: Profimedia
Ralfu Schumacherju pogum za razkritje spolne usmerjenosti vlil sin
Preberi še
Ralfu Schumacherju pogum za razkritje spolne usmerjenosti vlil sin

Spomnimo, Ralf Schumacher je bil od leta 2001 do 2015 poročen z nemško igralko in voditeljico Coro Schumacher, s katero ima sina Davida, ki je prekinil stik z materjo, potem ko je odprla profil na strani za odrasle. Cora je namreč po ločitvi začela objavljati provokativne fotografije, vključno s tistimi za Playboy.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549