Moskisvet.com
Fanny Neguesha - 1

Novice

To je telešček, ki 'jaha' Balotellija

J.V.
21. 06. 2013 08.05
3

Belgijska lepotička Fanny Neguesha, ki je poznana kot manekenka, ki ji je uspelo osvojiti slavnega nogometaša Maria Balotellija, je zadnje tedne zelo radodarna kar se tiče objavljanja provokativnih in seksi fotografij na svojem omrežju Instagram. Pred nekaj dnevi je s svojimi oboževalci, med katerimi je predvsem moška populacija, delila tudi fotografijo, na kateri je pokazala svoj velik diamantni zaročni prstan!

Slavni italijanski nogometaš Mario Balotelli je svojo seksi zaročenko Fanny Neguesha pred kratkim vzel s seboj tudi na potovanje v Brazilijo, kjer Fanny uživa kot v raju. Parček kot kaže po šestih mesecih zveze še vedno prekipeva od sreče, v prihodnjih mesecih pa naj bi se sprehodila tudi do oltarja. Sodeč po provokativnih fotografijah, ki jih lahko najdemo na njenem Instagram profilu, pa napadalec italijanske reprezentance, ni preveč ljubosumen tip moškega. Poželjive obline svoje izbranke brez težav deli s preostalim svetom in se rad pohvali s tem, kakšno lepotico mu je uspelo osvojiti.

Kmalu do oltarja

Fanny nikoli ni skrivala svojega navdušenja nad 22-letnim nogometašem in je ob zaroki ponosno razkazovala svoj prstan, ki je dokaz, da ji je le uspelo doseči svoj namen. Balotelli je bil pred tem v zvezi z Raffaello Fico, s katero ima tudi nekaj mesecev staro hčerko Pio, ki pa je ni hotel priznati, dokler niso opravili testa očetovstva. Ta je dokazal, da je deklica res njegova. Raffaella in Mario sta sicer še lani načrtovala poroko, novica o njunem razhodu pa je kot strela z jasnega udarila lani aprila.

Hčerke ne bi pustil brez očeta

Italijanska starleta je za medije dejala, da ji je Balotelli že med nosečnostjo dal jasno vedeti, da z otrokom ne želi imeti stikov, sam pa je kasneje to zanikal. "Nisem grozna oseba," je dejal Mario, ki je hčerko prvič videl šele nekaj mesecev po njenem rojstvu. Ali je sedaj, ko je bilo tudi uradno potrjeno, da je njen oče, več prisoten v njenem življenju, pa za zdaj ni znano.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549