Moskisvet.com
image (28)

Novice

'Prsi so mi padle!'

N.J.
19. 04. 2013 15.39
1

Silikonsko oprsje je zvezdnici britanskega resničnostnega šova The Geordie Shore očitno povzročilo že kar nekaj težav. Med prhanjem so se ji vsadki premaknili, kot pravi, pa je bila nad rezultatom zgrožena.

Holly Hagan, zvezdnica britanskega resničnostnega šova The Geordi Shore, ve, kako je, če se ti silikonsko oprsje 'sesede'. Rdečelaskino silikonsko oprsje je bilo namreč že močno dotrajano in vsadki so se ji premaknili. "Bilo je ogabno," je povedala v intervjuju za Now Magazine. "Bradavičke so bile usmerjene proti tlom, moji prsi pa so bile kakor od kakšne 90-letnice. Videla sem že veliko babic z veliko lepšim oprsjem, kot sem ga imela jaz."

Holly je bila med incidentom pod prho. "Bila sem pod prho in prav takrat se koža najbolj zmehča, zaradi česar se lahko vsadek premakne," je pojasnila 21-letnica, "Obrnil se mi je in ustrašila sem se. Poskusila sem ga sama obrniti in namestiti, a me je bilo preveč strah. Pa tudi na dotik je bilo strašno, popolnoma sem otrdela."

In vzrok? Holly je želela pri vsadkih nekoliko privarčevati, zato se je odločila za tiste, ki so bili nekoliko slabše kakovosti. "Prsi sem si dala povečati pri 18 letih. Takrat sem delala v nekem klicnem centru in nisem imela veliko denarja. Povedali so mi, da pod mišico ne morejo dati veliki vsadkov in takrat sem jim verjela."

Po incidentu si je zvezdnica privoščila še en kirurški poseg, s katerim so ji popravili nastalo škodo in namestili dekolte, da je zdaj točno takšen, kakršnega si je želela. Vam je všeč?
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549