Moskisvet.com
image (28)

Novice

Prostitutka pisala pismo ženi stranke, v njem pa ...

N.J.
28. 01. 2015 08.08
16

Čeprav je pisanje pisem romantično in običajno razveseli prejemnika, je to pismo verjetno eno tistih, ki si ga ne želi prejeti prav nobena žena, partnerica.

Pismo je napisala April Adams, prostitutka, naslovila pa ga je kar na žene svojih strank, pa tudi žene in partnerice strank njenih kolegic, poročajo britanski mediji. "Dovoli mi eno vprašanje; Kdaj se je nazadnje zgodilo, da sta seksala trikrat tedensko?" je med drugim zapisala. "In kdaj se je nazadnje zgodilo, da se vam je potožil? Upam, da ne mislite, da je reševanje težav vzel iz vaših rok in jih vložil v moje?"

"Dobra novica je, da če tvoj mož išče mene, želi ostati s teboj. Išče naklonjenost drugje, pri tem pa poskuša povzročiti čim manj težav," je iskreno dodala. "Poskusi si predstavljati, kaj bi bilo, če bi na mojem mestu bila recimo varuška, soseda, tvoja najboljša prijateljica? Seznam je lahko neskončen, ampak verjetno razumeš, kaj želim povedati. Verjetno si ne želiš, da spi z mano. Zato te vprašam: Kdaj sta nazadnje seksala trikrat na teden? Saj ni tvoja naloga, da ga osrečuješ. Povedati želim, da morda ti nimaš želje tolikokrat seksati. Imaš ogromno stvari, ki jih moraš opraviti, si pod stresom in on se ne ukvarja več s tvojim zadovoljstvom, kot se je nekoč."

A tu se ne ustavi. "Vem, ne zanima ga niti moje zadovoljstvo, to je gotovo. In v tem je bistvo. Sem skrivna začimba številnih srečnih zakonov, saj ko pride k meni, oba seksata tolikokrat, kot želita. Pod pogojem, da ne stikaš po njegovem telefonu, bosta doživela skupaj še zlato poroko. Ni za kaj."

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549