Moskisvet.com
Prostitucija

Novice

Ko prostitutka ne zadovolji pričakovanj ...

N.J.
26. 02. 2015 06.37
7

Zaželel si je odnosa s prostitutko, ji plačal, nato pa se je ženska znašla v precej neprijetni situaciji. Razlog pa ...

Ker ga ni zadovoljila po pričakovanjih, je moški, 20-letnik afganistanskega rodu, zahteval, da mu prostitutka vrne denar – 50 evrov. Da bi si zagotovil vračilo, ji je vzel mobilni telefon in zahteval denar v zameno zanj. Dekle ga je prijavilo policiji, ki ga je pridržala zaradi nasilja, kraje in izsiljevanja.

Do neljubega dogodka je prišlo v Italiji, vse skupaj pa se je začelo, ko je moški poklical prostitutko, 30-letnico južnoafriškega rodu, katere telefonsko številko je našel med oglasi. Dogovorila sta se za srečanje in se dobila še istega dne pri njej doma, saj tam opravlja svoje 'delo'. Spustila sta se v spolni odnos, nakar je moški zahteval, naj mu vrne denar, saj naj ga ne bi zadovoljila tako, kot je želel. Zagrozila je, da bo poklicala policijo, a ji je vzel telefon iz roke in odšel. Kasneje jo je poklical na drugo telefonsko številko, prav tako objavljeno v oglasu, in od nje zahteval 50 evrov v zameno, da ji vrne telefon. Moški ji je grozil in jo izzsiljeval.

Prestrašena žrtev je zbrala dovolj poguma in dogodek prijavila policiji. Dva dni kasneje je pristala na srečanje z njim, vendar v spremstvu policistov. Moški, ki je mislil, da se bosta srečala sama, je prišel na kraj, kjer sta bila dogovorjena, tedaj pa so ga policisti aretirali. Mobilni telefon so vrnili prostitutki, moškega pa odvedli na policijsko postajo.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549