Moskisvet.com
Dotik

Novice

Priznala je: Najemnino plačuje kar 'v naravi'

N.J.
29. 07. 2015 15.33
11

V italijanskem mestu Senigallia je neka ženska zaradi nezadostnih finančnih sredstev svojemu ostarelemu najemodajalcu plačevala najemnino kar s spolnimi uslugami. A zdaj se je 80-letnik znašel v težavah.

Dotik
Dotik FOTO: Profimedia
45-letna ženska je 80-letnega lastnika stanovanja, v katerem je bivala kot najemnica, prijavila zaradi domnevnih spolnih zlorab. Policisti so se, kot poročajo italijanski mediji, pogovorili z obema, da bi prišli zadevi do dna.

Prav ostareli lastnik je bil na koncu tisti, ki je razkril njun dogovor. Ženska naj bi ostala brez strehe nad glavo preteklo zimo. Tedaj naj bi ga prosila, če lahko živi pri njem, ker ni imela denarja, pa mu je dejala, da bi mu 'plačevala' s spolnimi uslugami. A dogovor naj bi imel vseeno svoje meje, je nato povedala 45-letnica. Tistega dne, ko je o zadevi obvestila policiste, naj bi moški od nje zahteval uslugo, ki naj ne bi bila del njunega dogovora.

Tistega dne, ko je poklicala na pomoč policiste in jim natvezila o spolnem nadlegovanju, je bila pod vplivom alkohola, po pogovoru s policisti pa se vseeno odločila, da ne bo sprožila uradnega postopka zaradi zlorabe. Očitno je ugotovila, da ima več koristi, če ostane s starčkom v 'dobrih' odnosih ...
 

Par v postelji
Par v postelji FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549