Moskisvet.com
Stanija in Filip sta bila med rjuhami kar aktivna.

Novice

Kamere posnele vroče igrice pod odejo

U.S.
05. 04. 2013 15.52
3

Tudi na srbski Farmi, resničnostnem šovu, ki ga trenutno predvajajo na eni od komercialnih televizij, postaja vse bolj vroče. Ni dolgo tega, ko so se letošnji tekmovalci vselili na kmetijo, kjer bodo preživeli nekaj tednov, prah pa že dvigujeta Stanija Dobrojević in Filip Panajotović.

Stanija in Filip sta bila med rjuhami kar aktivna.
Stanija in Filip sta bila med rjuhami kar aktivna. FOTO: You Tube

Čeprav je Stanija Dobrojević še pred vstopom v resničnostni šov Farma zatrjevala, da ni lahkoživka, kot jo ocenjujejo mnogi, saj je brez seksa zdržala kar dve leti in pol, kar je po njenem mnenju dovolj trden dokaz, da lahko zase trdi, da zna živeti tudi vzdržno življenje, je zdaj očitno teh dni zanjo konec.

Kamere so jo ujele, ko je posteljo grela sotekmovalcu Filipu Panajotoviću, s katerim sta se skrita pod odejo nežno božala, poljubljala in si izmenjevala nežnosti. Kaj se je v resnici dogajalo v postelji, veste le Stanija in Filip. Ekrem Jevrić, ki ga Slovenci poznamo predvsem po glasbeni uspešnici Kuća poso, pa je prepričan, da se je na letošnji Farmi zgodil celo prvi seks. Kakor koli že, Stanija in Filip sta z vročim dogajanjem med rjuhami vsekakor poskrbela za večjo gledanost šova, kar je tudi glavni cilj ustvarjalcev oddaje.

Stanija je med izkazovanjem nežnosti Filipu zaupala, da ji je zelo všeč, kar mu je že zadnje štiri dni ves čas dajala jasno vedeti. Na njeno izpoved je odgovoril tudi temnolasec, ki je lepotički priznal, da tudi sam goji posebna čustva do nje že več kot teden dni, piše Puls Online.

"Morava šteti dni in proslaviti obletnico," mu je v nadaljevanju zašepetala starleta, on pa ji je odgovoril: "Strinjam se s tabo. Ne morem spati, ker mi ti ne daš miru."

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578