Moskisvet.com
image (28)

Novice

Privoščila sta si na plaži

N.J.
03. 07. 2013 13.48
17

Med deseto sezono resničnostnega šova Big Brother se je Nando Colelli zaročil z Margherito Zanatta, ponesrečen posnetek, ki so ga predvajali v italijanski oddaji Le Iene pa je uničil razmerje in Nandov sloves.

V oddaji so namreč predvajali posnetek, iz katerega je bilo več kot očitno razvidno, da je Nando prevaral Margherito. Takrat je Nando Colelli Margherito zapustil in se za nekaj časa umaknil iz medijev. 

A zatišje ni trajalo dolgo. Zatem se je namreč spet začel pojavljati v javnosti - ob razvpiti starleti Sari Tommasi, ki je večini poznana predvsem zaradi snemanja porničev, razkazovanja mednožja na javni televiziji, spornih izjav ... Vsekakor slaba izbira za ustavrjanje dobrega imena. No, s Saro sta najprej skupaj polnila naslovnice, ker sta se odločila snemati pornografske filme, nato je z njo dejansko posnel pornič, potem pa sta se začela predstavljati tudi kot par.

Vendar se zdaj zdi, da je njuno razmerje končano, Nando pa je našel očitno svojo novo ljubezen. Paparaci so Nanda namreč ujeli v svoje objektive na plaži, skupaj z novo partnerko, brazilsko stilistko in oblikovalko kopalk Anne Garcia, s katero sta se strastno poljubljala in objemala.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578