Moskisvet.com
Gonzalo Higuain

Novice

Argentinski nogometaš v trojčku z dvema seks bombama!

J.V.
13. 06. 2013 08.10
9

Napadalec nogometnega moštva Real, Gonzalo Higuain, si je v 28. minuti tekme prislužil rdeč karton in da bi se malo sprostil, se je nogometaš po tekmi odšel zabavat v enega izmed priljubljenih nočnih klubov v Buenos Airesu. Tam sta mu, kot se nogometaša svetovnega formata spodobi, družbo delali dve mični blondinki, ki jima je zagovoto nadvse ugajalo, da sta njegovi spremljevalki za večer. Kako se je ta končal pa vedno le oni trije!

Gonzalo Higuain
Gonzalo Higuain FOTO: Reuters
Nogometaš Gonzalo Higuain ve kako se sprostiti po naporni tekmi. Potem ko je pretekli teden v kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo proti nogometnemu moštvu iz Kolumbije, naredil velik prekršek, zaradi katerega mu je sodnik tudi dal rdeč karton, so slavnega nogometaša ujeli med njegovim nočnim izhodom. Gonzalo je obiskal enega izmed najbolj priljubljenih nočnih klubov v Buenos Airesu, da je bila noč še bolj vroča, pa sta poskrbeli prsati blodniki, ki sta mu delali družbo. Ujet v njun sendvič, Gonzalo ves večer ni mogel umakniti rok z njunih poželjivih oblin, starleti pa sta se mu ves čas radodarno nastavljali.

Ujet v družbi argentinskih manekenk

Lepotici so prepoznali kot Claudio Ciardone in Floppy Tesouro, nekdanji udeleženki argentinskega resničnostnega šova Big Brother. 32-letna Claudia je slavna argentinska manekenka in igralka, ki je svojo kariero začela tako, da je postala prva izločena tekmovala iz resničnostnega šova. Od takrat lepotička izkoristi vsako priložnost za privabljanje pozornosti paparacev, njeno največje orožje pa so njene bujne obline. Tako kot njena prijateljica, se tudi Floppy ukvarja z manekenstvom in upa, da ji v bližnji prihodnost uspe veliki met in postane svetovno slavna. Pikantna zgodba o njihovi noči in še bolj vroče fotografije, so se hitro znašle na vseh naslovnicah tamkajšnjih rumenih medijev in sodeč po njih, se je Higuain zelo zabaval in v nekaj sekundah pozabil na napeto nogometno tekmo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578