Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pri 51 letih še vedno razkazuje svoje bradavičke

J.V.
11. 06. 2013 11.05
6

Zvezdnica resničnostnega šova Prave gospodinje je poskrbela, da so njene nabrekle bradavičke med njenim zadnjim nočnim izhodom pritegnile vso pozornost. V tesno oprijetem in ultra kratkem kombinezonu s prosojnim zgornjim delom, se je marsikdo spraševal ali je razvpita podjetnica izbrala nekoliko preveč razuzdano opravo za njena leta. 51-letnica, ki slovi po svojem provokativnem slogu oblačenja, je po mnenju mnogih tokrat nekoliko pretiravala.

Adrienne Maloof je ameriška podjetnica, oblikovalka čevljev in zvezdnica resničnostnega šova Prave gospodinje, ki je najbolj znana po svojem razuzdanem stilu oblačenja. 51-letnica vsak družabni dogodek in noči izhod izkoristi za izpostavitev svoji ženskih čarov, pa naj gre za njene izklesane noge ali bujno oprsje. Starleto so pred nekaj dnevi ujeli na vročem zmenku z njenim pol mlajšim fantom Seannom, ki ga je Adrienne očitno želela zapeljati. Za njuno srečanje je namreč izbrala provokativno obleko s prosojnim zgornjim delom, pod katero ni nosila modrčka. Tekom večera so izpod obleke namreč pokukale njene nabrekle bradavičke in pozdravile paparace.

Pridružila se je klubu hollywoodskih milfic

Zvezdnica je očitno prepričana, da se tudi v šestem desetletju še vedno lahko oblači kot 20-letnica in je pri tem videti okusno. Gospa je svoj videz dopolnila z nevarno visokimi petkami, sodeč po njenem mladostniškem videzu brez gubic, pa si je v preteklosti privoščila že nekaj lepotnih posegov. Mama treh se je pred nekaj meseci ločila od moža in lepotnega kirurga, s katerim sta bila skupaj deset let, od takrat pa bila večkrat opažena v družbi mlajših fantov. Sama namreč meni, da so leta le številka in da v ljubezni ne igrajo ključne vloge. "Leta so le številka. Gre za to kako dobra oseba si,“ je dejala zvezdnica in dodala, da je njen mladi ljubček Sean, super fant. "Je zelo radodaren, dela z ogroženimi otroki in svoj čas in denar namenja temu, da bi otroke spravil z ulice.“

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578