Moskisvet.com
Cindy Crawford na festivalu v Cannesu - 4

Erotika

Pri 47 letih še vedno huda mačka!

U.S.
27. 05. 2013 08.12
3

V Cannesu se zadnje dni kar tre znanih obrazov. Ja, leto je naokoli in znova je tu prestižen filmski festival, ki ga vsako leto obišče kopica igralcev in drugih znanih osebnosti, ki želijo biti del tega prestižnega dogodka. Tako se je na rdeči preprogi znašla tudi 'upokojena' manekenka Cindy Crawford.

Sodeč po fotografijah iz letošnje otvoritve filmskega festivala v Cannesu, nekdaj uspešna manekenka Cindy Crawford uspešno kljubuje staranju. "Zdi se, kot da ji leta ne pridejo do živega," so njen mladosten videz komentirali modni kritiki, na svojo ljubljenko pa so bili ponosni tudi njeni oboževalci. "Če si srečen in zadovoljen v življenju, je vse to veliko lažje prenašati," je skrivnostno formulo za svoj mladosten videz razkrila manekenka.

Cindy Crawford na festivalu v Cannesu - 2
Cindy Crawford na festivalu v Cannesu - 2 FOTO: Reuters

Vse oči so bile uprte vanjo!

47-letnica je v globoko dekoltirani dolgi beli obleki, pod katero se je podpisal Roberto Cavalli, pokazala svoje lepo izklesano telo. V oči je tako mnogim najprej padlo njeno oprsje, ki je še vedno tako čvrsto in pokončno, kot je bilo nekoč. Je za to zaslužen kakšen kirurg ali ima brezčasna lepotica res takšno srečo, da se ji ni treba obremenjevati s povešenimi dojkami, ne vemo, lahko pa ugibamo. In kaj pravite vi?

Občuduje svojo hčerko in njeno lepoto

"Normalna ženska sem, ki ima dobre in slabe dneve. Ni vse tako zabavno. Ko denimo pogledam svojo hčerko, vidim kožo, ki sem jo tudi sama imela pred leti. Takrat si želim, da bi še vedno imela tako. Ima tudi lase, ki sem jih sama imela nekoč in si jih želim nazaj!" je pred časom o svoji lepoti, ki po njenemu mnenju še zdaleč ni brezčasna, povedala Cindy.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578