Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pri 43 letih je še vedno tako zelo seksi!

U.S.
31. 05. 2013 16.03
6

Nesporna latino diva Jennifer Lopez je ena tistih srečnic, ki vedno znova dokažejo, da jim leta ne morejo do živega. Starejša kot je, boljše je videti, so mnenja njeni dolgoletni oboževalci, ki glasbenici sledijo že vrsto let. Zdaj so se razveselili vročih fotografij s plaže na Floridi, kjer je snemala svoj zadnji videospot.

Da se o njej še vedno veliko govori, ni zaslužna samo dobra glasba, ki jo ustvarja, ampak tudi izklesano telo, s katerim se lahko pri 43 letih pohvali. Čeprav se je Jennifer Lopez sprva bala, da bo njena velika zadnjica prej ovira kot prednost, so mediji njene obline že od samega začetka zelo lepo sprejeli, še bolj pa so bili nad njimi navdušeni oboževalci.

Izbrala kopalke v barvi breskve

Velika zadnjica in široki boki pa niso navdušili samo moškega spola, celo vse več žensk si je zaželelo večje ritke, o čemer so večkrat že govorili tudi lepotni kirurgi. Kakor koli že, Jennifer je danes na svojo postavo nadvse ponosna, zato jo tudi brez zadržkov rada pokaže. In prav to se je zgodilo tudi na snemanju videospota za njeno novo uspešnico Live It Up na plaži v Fort Lauderdaleu. Hollywoodska lepotica, ki je že večkrat dokazala, da ji poleg glasbe veliko pomeni tudi igranje, je znova navdušila s popolno postavo, ki jo je na ogled postavila v enodelnih kopalkah v barvi breskve.

Zna peti, zna igrati, zna se nastaviti

Da se nam obeta nov poletni hit, je prepričan tudi Pitbull, ki ga je Jennifer znova povabila k sodelovanju. V omenjenem videospotu bomo lahko poleg njega občudovali zvezdnico med tekanjem po peščeni plaži in zapeljivim poziranjem na plaži. V družbi izbranih plesalcev pa se bo predajala še ostalim morskim radostim, ki jim v vse toplejših dneh kar ni videti konca.

Snemanje prekinilo streljanje

Po poročanju časnika The Miami Herald pa je samo snemanje za krajši čas zmotilo streljanje, ki se je zgodilo v bližini plaže. Varnostniki so zvezdnico v hipu odpeljali do avtomobila. Na varnem je počakala, da so policisti pridržali nekaj osumljencev, nato pa je nadaljevala svoje delo. "Policija je potrdila, da so odjeknili streli, vendar ni bil nihče ranjen," je po incidentu na svojem Twitterju zapisal Rob Marciano, ki je ravno v tistem času z zvezdnico opravljal intervju.

Naj vas prevzame!

Ko se na odru prižgejo luči in se občinstvo zavije v pričakujočo tišino, se na KINU prične potovanje skozi življenja pevskih legend. Od skromnih začetkov, preko razočaranj in prvih uspehov, od pekla do glasbenih nebes. V filmskem maratonu na KINO se lahko tako prepustite tudi časom Jennifer Lopez, ki vam bo predstavila življenjsko zgodbo tragično umrle pevke Selene. Mlada, lepa in nadarjena Selena prihaja iz mesteca v južnem Teksasu. Ljubi glasbo in sčasoma postane zvezda ter ljubljenka vedno večje množice oboževalcev. Pri komaj triindvajsetih letih njeno življenjsko pot prekine prijateljica, ki ji Selena neizmerno zaupa.

V sklopu filmskega maratino na KINO si tako lahko ogledate sledeče filme:

17:55 SELENA (Selena) 1997/ biografska glasbena drama/ Jennifer Lopez, Jackie Guerra

20:00 WALK THE LINE (Hoja po robu), 2005/ biografska glasbena drama/ Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon

21:55 CADILLAC RECORDS (Cadillac Records), 2008/ biografska drama/ Adrien Brody, Beyoncé Knowles

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578