Moskisvet.com
Marco Simoncelli

Novice

Pretresljiv in šokanten video o Marcu Simoncelliju

K.Š.
14. 02. 2012 10.28
40

Njegovo spletno ime je MrMazzuocco666 in trenutno je eden najbolj osovraženih Italijanov, pa čeprav se dejansko sploh ne ve, kdo se skriva za tem imenom. Video, ki ga je objavil na portalu YouTube, je milo rečeno ogaben.

Video je dostopen že od decembra 2011.
Video je dostopen že od decembra 2011. FOTO: YouTube

Video, ki je (slabo) narejen iz nekaterih fotografij, je opremljen tudi z zelo sovražnim besedilom. Uporabnik MrMazzuocco666 je ob fotografijah Simoncellijeve nesreče zapisal kup žaljivih in brez čustvenih stavkov. Njegovo sovraštvo do mladega športnika presega vse meje dobrega okusa. V zelo slabi italijanščini je med drugim zapisal:
"Pod gumami bogastva je crknil Sic. Zlagane solze prijatelja klovna ... Sarkastična bolečina nekoga, ki ga ni nikoli vzdrževal. Pogled deklice, ki jo je privlačil le denar. Umrl je v Sepangu, bogat ... Kaj je to v primerjavi z vsemi njegovimi vrstniki, ki nikakor ne morejo dobiti službe? Njegov prepotentni značaj vpliva na mladino, ki nima več spoštovanja do ničesar. Rezultat tega vpliva pa so novice v črni kroniki. Čeprav se je Marco kopal v denarju, naši družbi in našemu proletariatu ni prinesel nič pozitivnega ..."

To so besede globokega sovraštva, ki jih lahko prebere vsakdo, ki ima dostop do portala YouTube. Avtor je sicer ta video označil kot neprimernega mlajšim od 18. let. Vendar to nikakor ne spremeni njegovega podlega dejanja in ga absolutno ne opravičuje.

Avtor trdi, da je Marco Simoncelli kriv za nesreče, ki se vsakodnevno dogajajo na italijanskih cestah ... Kar seveda NI res.
Avtor trdi, da je Marco Simoncelli kriv za nesreče, ki se vsakodnevno dogajajo na italijanskih cestah ... Kar seveda NI res. FOTO: YouTube

Čeprav se pod njegovim videom uporabniki zgražajo in pozivajo k temu, da bi ga umaknili, je ta še zmeraj dostopen ... In to že od decembra lani. Zdaj je vse skupaj prišlo v medije in po vsej verjetnosti bo video tudi kmalu odstranjen, dokopali pa se bodo tudi do gospodiča MrMazzuocco666, ki se bo moral zagovarjati pred razjarjenimi Marcovimi oboževalci.

Na njegovem YouTube profilu pa je še kup drugih videov. Velika večina se jih navezuje na znane Italijane, ki so umrli pred kratkim. Pri vsakem od teh videov je  MrMazzuocco666 še kako žaljiv in uporablja besede, ki nikakor ne sodijo k fotografijam, ki jih objavlja. Gospodič je očitno ogorčen nad stanjem v državi in na splošno obsoja kapitalistični sistem ... Poslužuje pa se tragičnih dogodkov, ki so doleteli druge in se iz njih posmehuje. Žalostno.

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578