Moskisvet.com
Woody Allen

Novice

Veste, v katere super zvezdnike so zrasli?

M.J.
25. 02. 2012 08.04
0

84. zaporedna podelitev Oskarjev se bo odvijala 26. februarja, za številne igralke in igralce pa bo to obenem tudi odlična priložnost, da zablestijo v polnem sijaju.

Letos so nominirani nekateri najprepoznavnejši igralci iz sveta filma in zabave, med njimi pa vsekakor izstopajo Brad Pitt, George Clooney, Meryl Streep, Martin Scorsese in številni drugi. Čaka nas glamurozen in eleganten večer, njegovi udeleženci pa (tako kot tudi večina izmed nas) v srednji šoli niso bili tako glamurozni in prepoznavni. Zunanji videz je še kako pomemben v svetu 'šovbiznisa', kjer je mladosten in svež videz vstopnica za glavne vloge, večjo prepoznavnost in priljubljenost med oboževalci. A tudi zvezde se starajo; nekatere bolj, nekatere manj pa znajo svoja leta zelo dobro skriti z množico kozmetičnih in lepotnih izdelkov.

Za vas smo pripravili fotografije, ki prikazujejo nekatere izmed glavnih nominirancev in njihove srednješolske fotografije. Se vam zdijo bolj prevlačni/e sedaj, ali včasih?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578