Moskisvet.com
Policistom ukradel bencin - 2

Novice

Poglejte, kje je kradel bencin!

S.R.
21. 04. 2012 08.27
17

Očitno vse dražji bencin ni težava le v Sloveniji, saj visoke cene tudi v drugih državah po svetu ljudi privedejo do zares obupanih ali preprosto nepremišljenih, da ne rečemo kar neumnih, dejanj. Moški iz Kentuckyja je bencin namreč kar ukradel, in to iz policijskega avtomobila.

20-letni Michael Baker iz mesta Jenkins v Kentuckyju je po aretaciji sicer trdil, da se je hotel le malce pošaliti, saj v vozilu ni bilo kaj dosti goriva, ki bi ga lahko ukradel. A če je že samo dejanje precej neumno, pa je še bolj neumno to, kaj je Michael  počel med krajo in po njej. Svojemu dekletu je med krajo goriva namreč velel, naj ga fotografija. Na fotografiji pa Michael poleg kraje bencina kaže še sredinec. Tudi njegovo dekle o vsem skupaj očitno ni kaj dosti razmišljajo, saj je fotografijo naložilo kar na Facebook, kot se zadnje čase vse preveč rado dogaja.

Policistom ukradel bencin - 2
Policistom ukradel bencin - 2 FOTO: Facebook

Kaj se je zgodilo potem, si lahko že mislite. Fotografija se je začela noro hitro širiti po tem družabnem omrežju, nanjo pa je hitro postala pozorna tudi policija, ki je Bakerja kmalu zatem aretirala zaradi tatvine bencina.
Šefu lokalne policije Allenu Bormesu se vse skupaj ni zdelo prav nič smešno, saj pravi, da če je Baker pripravljen krasti iz policijskega vozila obstaja velika verjetnost, da bo kradel tudi iz katerega koli drugega vozila. Novinarji lokalne televizijske postaje WYMT so kmalu po aretaciji govorili z Bakerjem in njegovim dekletom Joann Sandelin, ki je novinarjem povedala, da je bila vse skupaj le šala, ter da v primeru, da bi zares želela ukrasti bencin, tega ne bi nikdar objavila na Facebooku. Tudi sicer naj z njenim fantom ''nikdar ne bi kradla''. Na laž jo je hitro postavil Michael, ki je novinarjem priznal, da je iz rezervoarja policijskega avtomobila zares ukradel majhno količino bencina. Ukradel bi ga še več, a so imeli možje postave očitno precej prazen tank. Na lokalni policijski postaji so se kljub vsemu odločili, da bodo na svoje avtomobile in njihove rezervoarje v prihodnje malce bolje pazili. Baker je v zaporu sicer preživel samo eno noč, a se bo moral za svoje dejanje vseeno zagovarjati pred sodnikom.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549