Moskisvet.com
Sarah Harding - 2

Novice

Pa sploh ni bila pijana!

N.D. / K.P.
10. 12. 2013 08.49
20

Revija Cosmopolitan vsako leto podeljuje Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards in letos seveda ni bilo nič drugače. Vabilu na prestižni dogodek, ki se je odvijal v londonskem muzeju Victoria & Albert Museum in na katerega je bilo sicer povabljenih več kot 400 gostov, se je odzvala tudi 32-letna britanska kantavtorica, fotomodel, plesalka in igralka Sarah Harding.

Sarah Harding je znova dokazala, da ne zna ostati neopažena. Na prireditvi Cosmopolitan Ultimate Women of the Year Awards, na katero je bilo povabljenih več kot 400 gostov, vključno z Ellie Goulding (nagrada za Ultimate Music Star), Nicole Scherzinger (nagrada Ultimate TV Personality), Scarlett Johansson (nagrada Ultimate Film Actress) in Palomo Faith (nagrada Ultimate Style Icon), se je namreč pojavila v dolgi oprijeti obleki kožnate barve, ki pa je bila precej drzna. Ne le, da je v njej s strani kazala svoji breskvici, obleka je imela tudi izjemno visok razporek med nogama. Tako visok, da je seksi lepotička pokazala tudi spodnjice – prav tako kožnate barve.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549