Moskisvet.com
plesalka ob drogu

Novice

Dekle, ob katerem ponori moška domišljija

N.J.
10. 02. 2016 07.59
18

Ukrajinka Anastasia Sokolova je po mnenju mnogih najboljša plesalka ob drogu na svetu. Ne, ni prostaška, kot si morda predstavljate. Iz nje vreta ženstvenost in eleganca, dekle pa je živi dokaz, da gre pri tem plesu za veliko več kot le 'zvijanje okoli droga'.

Anastasia Sokolova se je po le dveh letih treninga plesa širnemu svetu predstavila v oddaji Ukraine's Got Talent leta 2013, kjer je s svojo predstavo očarala žirijo in osvojila občinstvo. Postavna svetlolaska je čez noč postala pravi hit. In če se je pred nastopom v oddaji le brezskrbno zabavala, se zadnja leta posveča v glavnem plesu ob drogu in nastopom.
Na Instagramu je 25-letnica izjemno aktivna in redno objavlja provokativne videoposnetke in fotografije. Seveda je na večini pomajkljivo oblečena, zaradi česar pri marsikateri ženski vzbuja zavist, a nič za to. Številnim je tudi vzornica, s svojimi predstavami pa redno dokazuje, da ples ob drogu ni le draženje moških, temveč v prvi vrsti garaški šport, ki terja veliko moči.

Leta 2014 je obiskala tudi Slovenijo, v intervjuju za naš portal pa je tedaj dejala, da trenira le 2- do 3-krat tedensko. »Najprej sem tri mesece obiskovala tečaj, potem pa sem zadevo vzela v svoje roke in se naučila še številnih. Po dveh letih treniranja pa sem se udeležila tudi šova Ukrajina ima talent," je tedaj povedala uzkrajinska lepotica. Nekaj njenih videoposetkov in fotografij si lahko ogledate spodaj, še več pa na njenem Instagram profilu.

 

My today's little combo #sokolovadancestudio #poledancewear #sokolovabrand #sokolovapoledancer #pole #polelife #poleoutfits

A video posted by Анастасия Соколова (@anastasiasokolovapoledancer) on

 

 

My little combo from today #SokolovaDanceStudio #sokolovastudio #sokolovabrand #sokolova #полдэнс #poledance #sokolovapoledancer #poletraining

A video posted by Анастасия Соколова (@anastasiasokolovapoledancer) on

 

 

Comming soon super new bikini from #sokolovabrand@sokolovabrand

A photo posted by Анастасия Соколова (@anastasiasokolovapoledancer) on

 

 

I love this costume #sokolovabrand "Magic" with #Swarovski stones. #sokolova #anastasiasokolova #pole #polewear #poledance #poleclothes #poleoutfits #sportcostumes

A photo posted by Анастасия Соколова (@anastasiasokolovapoledancer) on

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578