Moskisvet.com
Kylie Jenner - 2

Novice

Lepo je imeti 16 let!

N.J.
21. 08. 2013 11.16
2

Pri Kardashianovih ni nikoli dolgčas. Nedavno je najmlajša od sester, Kylie Jenner, praznovala svoj 16. rojstni dan, na katerem se je trlo slavnih. Je pa 16-letnico z obiskom počastila tudi njena mama Kris Jenner, ki je na praznovanje s seboj pripeljala svoj zadnji 'modni dodatek' - pujska .

Kylie Jenner - 2
Kylie Jenner - 2 FOTO: Twitter
Kris Jenner je na zabavo za 16. rojstni dan hčerke Kylie prišla s svojim novim modnim dodatkom. Gre za prašička, ki ga je sicer v dar dobila novorojenka Kim Kardashian, North West, od Kimine polsestre Kendall Jenner.

Poleg pujska in Kris pa se je na zabavi trlo mnogo znanih obrazov. Vrhunec večera je za Kylie sicer bil, ko jo je poljubil raper Drake, ki je poleg tega tudi nastopil na zabavi, manjkali pa niso niti njeni slavni polsestri Khloe in Kourtney Kardashian, fant Jaden Smith, zvezdnica serije Glee Naya Rivera in Willow, Jadenova sestra.

Kmalu po dogodku se je 16-letnica na Twitterju že zahvalila vsem za nepozabno zabavo. "Hvala vsem, ki so prišli na mojo zabavo in naredili moj večer tako poseben. To je bila noč mojega življenja!" Kasneje pa je še dodala: "Drake & Big Sean - Kaj?! Neskončno hvala xx"

Se pa v verjetno najbolj slavni družini na svetu vse počne v presežkih. Če smo pri nas vajeni povsem običajnih rojstnodnevnih daril, je Kylie za rojstni dan od svojih staršev prejela novi Mercedes Benz SUV črne barve.

Kylie Jenner - 1
Kylie Jenner - 1 FOTO: Twitter


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549