Moskisvet.com
Zapeljiva Nives Celzijus

Novice

Še ena, ki je pokazala vse?

N.J.
03. 09. 2013 13.46
3

Nedavno so se na grški spletni strani razpisali o seksi Hrvatici Nives Celzijus. V članek so priložili fotografije, na katerih je videti, da lepotička ne nosi spodnjic, a Nives to zanika.

Nives Celzijus je ženska, ob pogledu na katero se marsikateremu moškemu pocedijo sline. Nedavno so jo v nizozemski reviji FHM uvrstili celo med 16 najbolj seksi soprog športnikov na svetu! Na žalost pa je v uredništvu prišlo do velike napake - namesto fotografije hrvaške lepotičke in pevke, ki se je uvrstila na visoko 12. mesto, so dodali fotografijo druge manekenke. "Hvala nizozemskemu FHM za visoko 12. mesto. Če bi dali mojo fotografijo, bi se verjetno znašla med prvo deseterico," je objavo v moški reviji komentirala Nives Celzijus.

A to še ni vse. Lepa Hrvatica je na svojem Facebooku profilu zatem objavila še fotografijo neke druge objave, v kateri so poleg njene fotografije pripisali, da je soproga Duška Tošića, namesto Dina Drpića. Nives je objava nasmejala, zraven pa je še pripisala: "Ne zmotijo se novinarji vedno pri fotografiji ... Včasih napišejo tudi napačnega moža. :)"

O lepotički pa so se razpisali tudi na grški spletni strani gossip-tv.gr. Ob fotografijah, na katerih je videti, kakor da Nives ne nosi spodnjic, so napisali, kako seksi in vroča je ter da predstavlja sanje vsakega moškega. Kako ne bi, ko tako razkazuje svoje adute. A vendar se Nives ni mogla upreti komentiranju niti te objave. Na svojem Facebook profilu, kjer objavlja povezave do praktično vseh objav o njej, je napisala, da je v trenutku, ko so nastale fotografije, nosila spodnjice.

VOYO: Oglejte si kvalifikacijske tekme za SP 2014 v Braziliji!

Nives je sicer soproga hrvaškega reprezentanta Dina Drpića. On in njegovi 'soborci' se bodo v petek 6.9. ob 20.45 pomerili s srbsko reprezentanco na kvalifikacijski tekmi za SP v nogometu 2014 v Braziliji. Tekmo med Hrvaško in Srbijo si lahko s slovenskim komentarjem ogledate V ŽIVO na VOYO ob 20.45. Med neposrednimi prenosi bodo sledili tudi vklopi ob zadetkih drugih tekem reprezentanc, ki se bodo istočasno borile za prestižno vstopnico na svetovno prvenstvo.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549