Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tako se mu je maščevala!

N.J.
21. 02. 2014 08.20
22

Ko je izvedela, da jo partner vara, se je 26-letnica odločila za drastično potezo. V roko je vzela skalpel in si izrezala tetovažo z njegovim imenom, odrezano kožo pa mu je poslala kar po pošti. Pozor, fotografije niso primerne za osebe z občutljivim želodcem!

26-letna Torz Reynolds in 24-letni Stuart 'Chopper' May sta bila par dve leti. Ko jo je zapustil in ji povedal, da seli na Aljasko, kjer naj bi se mu ponudila nova službena priložnost, je bila Torz prizadeta. S solzami v očeh ga je celo pospremila na letališče. Toda kmalu zatem je izvedela, da jo je v resnici zapustil zaradi drugega dekleta, s katerim jo je varal kar šest mesecev, in da sploh ni selil na Aljasko, temveč je ostal v Londonu. Takrat je sklenila, da se mu bo maščevala.

V roko je vzela skalp, si lastnoročno odstranila tetovažo z njegovim imenom, jo spravila v kozarec s pentljo in mu jo poslala po pošti 'za spomin'. Kot je dejala, je boleč postopek trajal kar uro in pol. Pri tem ni uporabila nobenega anestetika, ob sebi je imela le stekleničko razkužila in sredstva za zaustavljanje krvavitve. "Ne maram bolečine, ampak priznati moram, da je bilo odstranjevanje tetovaže kar sproščujoče. Bolečina po sami odstranitvi je bila hujša. Zbadajoč občutek je bil najbolj zoprn, oblačenje pa prava mora," je povedala za DailyMail. Ni kaj, ženske so očitno sposobne vsega, ko je prizadet njihov ego ...

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616