Moskisvet.com
trebuh

Novice

Pozabite 'radiatorčke', to je novi trend!

N.J.
08. 05. 2015 13.32
12

No ja, nihče ni rekel, da čvrsti šestorček na predelu trebuha ni nekaj, česar si želi večina moških, bolj ali manj z enim ciljem - da bi se na teh radiatorčkih lahko grela brhka dekleta, a kot kaže, prihaja nov, malce bolj 'prijazen' trend.

College Dad Bods je novi trend na Instagramu, ki ima že na tisoče sledilcev (v času pisanja članka 18 tisoč), število pa iz ure v uro narašča. Gre za to, da tu objavljajo fotografije moški, ki morda niso najbolj postavni, so pa srečni, ker si brez slabe vesti privoščijo kakšen sendvič ali dva in mirno pijejo pivo, ne da bi se bali, da bo ta ogrozilo njihove težko prigarane trebušne mišice – ker jih pač ni.

Zdravo sicer ni spodbujati, da je super imeti 'pivski' trebuh že pri dvajsetih letih, a če ga slučajno imate, ni treba, da se ga sramujete. Pravzaprav so tudi nekatere raziskave pokazale, da imajo dekleta v resnici rada moške z malce trebuha oziroma 'običajne' moške, ki ne preživijo ravno vsak dan nekaj ur na fitnes napravah. Ena izmed žensk je med komentarji zapisala: "Ne želim si moškega, ob katerem bi se počutila nesigurno v svojem telesu. Dovolj smo nesamozavestne same po sebi, ne rabimo o sebi še moškega, ki bi stanje še dodatno poslabšal." Druga je dodala: "Ženske začnemo hitro razmišljati o prihodnosti z nekim moškim. Taki moški imajo telo moškega in lahko se na to navadimo še preden gremo na zmenek. Vsi vemo, kako je, ko dopolniš 45 let," in s tem namignila, da pri določeni starosti (skoraj) vsakega moškega čaka trebušček. Sicer pa ... pridružite se jim, če tudi vi sodite mednje!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578