Moskisvet.com
Povozil jo je lasten avtomobil! - 1

Novice

Povozil jo je lasten avtomobil!

M.J.
30. 01. 2012 10.07
4

Neka ženska iz Stockholma je končala pod kolesi lastnega avtomobila, v katerem ni bilo voznika. Avtomobil jo je za seboj vlekel več kot 10 metrov.

Njenega soseda so zjutraj prebudili nadvse nenavadni kriki. Stekel je na balkon, pogledal okoli in na travniku videl avtomobil, pod katerim je ležala nesrečna ženska. ''Kričala je na vso moč,'' je za nek lokalni medij povedal Per-Ake Eriksson, ki je takoj poklical policijo in nujno pomoč. Čez nekaj minut so bili reševalci že na kraju dogodka in izpod vozila rešili nesrečno žensko.

Nesrečno žensko so izpod avtomobila rešili reševalci (simbolna fotografija).
Nesrečno žensko so izpod avtomobila rešili reševalci (simbolna fotografija). FOTO: iStockphoto

Čeprav vzroki te bizarne nesreče še niso popolnoma jasni, policija predpostavlja, da ji vozilo ni hotelo vžgati, zato je odšla in pogledala, kaj ne dela pod pokrovom motorja. ''Verjetno je vozilo pustila v prostem teku, to pa se je začelo premikati in jo je povozilo,'' je dejal Sven-Erik Olsson iz stockholmske policije.
Avtomobil je nesrečno žensko vlekel za seboj več kot 10 metrov, nato se je ustavil. Žensko so odpeljali v bolnišnico, njeno stanje pa trenutno še ni znano. ''Bila je pri zavesti, ko je prišla prva pomoč,'' je dejal Olson.

Preberite tudi, kako je oče nesrečno gledal, ko mu je krokodil pojedel hčer.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549