Moskisvet.com
Srbska Farma: Stanija in Filip pod rjuhami

Novice

Postelja je pošteno škripala...

U.S.
23. 04. 2013 14.47
7

Da je dogajanje v resničnostnem šovu Farma (Kmetija), ki se trenutno odvija v Srbiji, precej pestro, smo že pisali. Zdaj je dogajanje že blizu vrelišča. Gledalci so pred dnevi dočakali prvi strasten skok med rjuhe. "Postelja je pošteno škripala," so o vročem dogajanju tiste noči povedali tekmovalci. In kdo sta bila glavna akterja vroče zgodbe?

Srbska Farma: Stanija in Filip pod rjuhami
Srbska Farma: Stanija in Filip pod rjuhami FOTO: You Tube

Stanija Dobrojević in Filip Panajotović sta poskrbela za nekaj vročih prizorov, ki so gledalce ob gledanju šova pošteno zabavali. Lepotička je meni nič tebi nič "zajahala" lepega manekena.

"Najraje bi polomil posteljo," je v navalu strasti povedal razvneti Filip. Čeprav ni minilo veliko časa, odkar sta se pobližje spoznala in si izmenjala prve poljube, o svoji ljubezni že veselo razlagata drugim. In če sta se sprva trudila nežnosti, ki sta si jih posvečala, skrivati, zdaj to počneta kar pred vsemi. "Naj cel svet ve, kako rada se imava," zatrjujeta sotekmovalcem.

Bila sta precej glasna in strastna!

In prav njih sta pred nekaj dnevi zmotila z glasnim škripanjem postelje, ko sta na njej živahno poskakovala in se mečkala. Bilo je že jutro in nekateri so se že počasi prebujali, so pozneje zaupali kameri na samem, ko so jih povprašali, ali vedo, kaj se je ponoči dogajalo v skupni sobi. A očitno prisotnost sotekmovalcev ni motila ne Filipa ne Stanije, ki sta v tistem trenutku imela v mislih samo to, kaj vse bi drug z drugim rada počela. In Filipova roka je že zdrsnila pod njeno pižamo ...

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578